- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
Ова коло отиде F4 Цедевита на среќа ги тепаше Задар,Олимпија Игокеа.Тоа е тоа
Не ме смеј те молам.Можеа да идат на Игокеа,Партизан,Раднички ( и на Цибона тие што имале пари во себе да покажат заради ЕУ регулативи имаа влезено ) али сега на ЦЗ не може.Тоа е правило на кое се повикуваат клубови кои сакаат да се вадат зошто им е срам дека нема да им дојдат навивачи тој натпревар.Не е тоа причината.Има забрана за гостински навивачи директно од раковдстовот на лигата, иначе и јас би сакал да има Фемили во сала би било многу подобро, жално сварно што тргнале и дури кај Врање ги вратиле.
Барем на граница да ги врателе поклошарски ќе било само во Белград да ги вратат.Поклошарски од ова нема, кај си дал пари за автобус, ти пропаднало и времето и парите Автобусите не ти ги плаќа некој туку од свој џеб идат парите
Според мене, работата е што Делии ги нема на утакмица (не знам поради кои причини, не сум упатен) и ќе се слушаа само Фемили. Пошто вака е ко во театар атмосферата, освен по некој аплауз/свиркање.Српски пичиња, се испичиа бе од 2 автобуса - од 50-60 луѓе.
Да даде Господ аир да не видите, уште 100 години да го гледате грбот на Партизан !