Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
какви шупаци не ми се верува еј..па што треба ни една утакмица да не се одигра у тетово вака..

Бог да чува и да брани :mad:

Изгледа ова им беше крајната цел на индијанците. Утре МЗТ не треба ни да излага на терен.

Дај бе не ги оставај да излезат од сала таму.Ејјј не треба по нив по нашиве треба да удриме,што е ова во наша држава странци.:tapp:

Немам коментар за прекинов.Срамота е ова.Тој судијата гад еден одма ќе прекинувал,да се испразни трибината.Баш ќе видиме дали ќе биде прекината утакмица на Лирија.
За играта се гледа дека не сме воиграни но и вакви сме доста појаки од лирија.Новиот центар добро изигра 6 скока во прво полувреме не е лошо.Во второ полувреме очекував повеќе да се одлепиме зашто немаше да игра Гајдаџиев(кој изигра истотака солидно).Американците не се лоши само мислам дека Дејвис не изигра на ниво.Се гледа дека го бива за 3ки само мора малце повеќе да помага во одбрана.Ќе биде и тоа.И да се доигра сигурен сум дека ќе тепаме,едноставно подобри сме.
П.С.Troublemakers (y)

Па зашто бре луѓе...тие се само малцинство кое нема никакви права во државава. Немаат право на изразување на нивниот мајчин јазик, и образование на истиот. Тепани од полицијата и понижувани од државата. Они само сакаат да имаме меѓуетнички соживот во нашата држвава. Они се толку невини, како првото кокиче што ќе изникне од снегот. А ние сме толкави ѓубриња, и не им даваме никакви права, за да можат да живеат нормално... Албанци, се надеваме дека ќе ни простите и нема веќе да се скандира против вас на национална основа. :pipi:

Добро... што точно се случи? Некако многу чуствителни овие...

Со сила ја преувеличуваат работата со цел да им забранат гостување во парк во Среда ;)
Али дека си грмеа си грмеа ...:D

Искрено и мене ми се сврте таа идеа во глава.Не е ни прв ни последен пат да се пее вака на утакмици во сите спортови.

Добро го изедоа тие на крај, им ебам гнасите.Ради тој на клупата на Лирија настана прекинот, претсваник на екипата што беше

100че карта и нормално ништо од полна сала, иако сите ја имаат таа огромна љубов кон нивниот миленик :)
Дебилу пред да напишеш нешто барем провери. 50 денари беше карта и салата си беше пуна.

Кај живееме ние :tapp:...
Во собранието седат терористи и си ИГРААТ ДРЖАВА,а овие куртоните прекинуваат утакмици зошто се пеело против Албанците....:eek:
Да ти ебам државата....нека прекинат меч на Шкендија во Тетово судиите ако се мажи...каде Балистите скандираат цитирам"Груевски Пичка ти матер":D
Ќе ги искубат како петли во соблекувалната некои НЕОФИЦИЈАЛНИ ЛИЦА..:tapp:....
Па после сакаме спорт,публика,силна лига,спонзори...
Со вакви бламирања на судиите и федерациите никогаш нема да има спорт,никогаш:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom