Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и не мора покачување, нека го потпишат на 2 години доволно е.На Дејвис треба под итно да му се даде покачување на плата
http://www.youtube.com/watch?v=8iKb08Vfkok&feature=youtu.be
Кај има карти да се купат за со Кожуф и колку пари се?
Се молат фановите на другите тимови да не точкаат на МЗТ и да не ги праат бербат овие страници кои си се мирни вообичаено и си има најбитни информации. Ви Благодарам.
П.С. За дечкото што кажа за Т-ти , како Тито едно само ќе му кажам. FA 1997. Фала
Не е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчераA moze da mi kazes koj toa vodel navijaci od postarite,posto ne uspeav u sala da otidam
посебно кога се качија постарите сите се запалија и цела трибина скокаше и пеешеНе е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчера![]()
оди точкај пријателЈасно ми е историјата де и на клубот и на навивачите. Имало и пред вас а и сеуште од време на време се појавува транс со тоа име на трибина.Убаво е да имаш селективна меморија ама може да биде проблем ако други окулу тебе биле и знаат точно како било. By the way и фабриката пропадна и општина ви е главен спонзор ама името ви остана не го даваате е?
Традицијата да не е? Тогаш не се срамете ни од навивачката ви де...
![]()
Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час
,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час
,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
--- надополнето: 19 март 2013 во 00:43 ---
Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
Уште нема официјално видео од Фемили?