Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Odlicno navijanje mladici bravo. Za zal Koki debeliot na najbezobrazen nacin ni pokaza zosto go vikaat komandant, a pederite izgledaa kako ceta. I kaj nas bese taka ama porano, i porano sme gubele i po 50 razlika ama sme bile kako eden. Deneska imase mnogu kapcinja, salcinja, naocarcinja. Deneska nekolku pati mi se cudea koj e ovoj budalava sto se dere, a 5-6 mladici pisuvaat SMS za zal kaj nas stana rabotata da e sema da odis na utakmica. Idracite i trenerot moze da najdat opravduvanje za porazot, los den, gi ponela atmosferata izgorele vo zelbata, KOE E NASETO OPRAVDUVANJE.
Извадок од ФБ од некој постар тип...
Сепак има незадоволства од навивањето и во вашите редови :wink:
Бтв гледам повеќето го напаѓаат Ацо на ФБ (го делам нивното мислење), така да изгледа не му бега бркање од тренерското место :toe:
И незнам зошто некои се воодушевени од вчерашната игра на Петровски кога беше трупец :toe:

Јас се согласувам со сите што го напаѓаат Ацо, и те како треба да се смени зошто мисалм дека не вади максимум со овие играчи кои му се на располагање, јас сум позитивно изненаден од Теодосиќ на дербито, мислев дека е многу послаб

Баш читав прееска на фб, премногу го плукаат Теодосиќ, а мене вчера ми остави сосема добар впечаток, барем според мене во таборот на МЗТ сигурно беше помеѓу подобрите. Секоја чест за Кирил, прераснал во сосема добар играч... :)

Инаку некој да не се сеќава на оригиналот од песната што одеше на полувреме, нешто во стил "Аеродромцитеее..."

Ова да беше единствена утакмица во која ја сум го глеал Теодосиќ и јас ќе помислев дека му е до колена на брат му.
Вака сум сигурен дека неможе да му се фати за мал прст на Јане, а не па на дечкото со кој е во крвно сродство и кој моментално разара у Олимпијакос. :wink:

Ова да беше единствена утакмица во која ја сум го глеал Теодосиќ и јас ќе помислев дека му е до колена на брат му.
Вака сум сигурен дека неможе да му се фати за мал прст на Јане, а не па на дечкото со кој е во крвно сродство и кој моментално разара у Олимпијакос. :wink:

Во нашава лига се знае какви странци доаѓаат, оние кои во втора српска лига имаат просек од 6мин по натпревар и 0,4 поени... Едноставно е, колку пари-толку музика :)

Инаку мене муабетот ми беше за вчерашниот натпревар, премногу го плукаат, а беше далеку од лош.

Зошто бевте значително помалку од претходниов пат има некоја причина? :) Иначе за навивањево 1 полувреме одлични бевте потоа настана прекинот и почнаа да ве стигаат и скоро да не пеевте а некој момент и воѓата ви ги прикажа своите вокални способности :)

Зошто бевте значително помалку од претходниов пат има некоја причина? :) Иначе за навивањево 1 полувреме одлични бевте потоа настана прекинот и почнаа да ве стигаат и скоро да не пеевте а некој момент и воѓата ви ги прикажа своите вокални способности :)

По што увиде ти дека сме биле помалце...еве ти од двете утакмици слики, па размисли за тоа што го кажа

149607_477116263815_152068998815_5308129_8376316_n.jpg

179894_10150118887843816_152068998815_6000233_6440161_n.jpg

Горе беше попразно а и на страна не беше ка што беше тогаш... ајј вие си знаете ;)

gdfbdf.jpgb rbrbr.jpg Дел од трибината.Не би рекол дека цпб биле повише,од моја страна како што гледав цела лева страна им беше празна :toe:

Да прашам само без провокација некој да ми врати и не го сваќајте ова како провокација ве молам :) Што мислите со новиот транс и која е целта на тоа имитирате цпб или нов "ултрас" филм е тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom