Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај вие се разбирате повеќе од мене па ако можеmarijan lazovski na miro zelbata da go izbrka tododrov mu uspea i sega maki ke si go dodnese
ne e trener na vardar , nema da go donese kralevski i vrska nema , ne deka tododrov e treneriste ama barimase mn0ogu vrski i da ne bese on ni dzole ni afo ni nikoj nemade da se vratiАј вие се разбирате повеќе од мене па ако може
1 Добар ли е Лазовски??
2Не ли е тренер на Вардар?
3Ако би дошол може ли со него и Кралевски некако??
aco ne za trener realno gledano , trener sto ne znae kako da gi motivira svoite igraci ne trener , petrovic i treneriste za nego , aco da moze u uprava da bide za toa go biva najvekeImav Prilika da gledam 2 treninzi na MZT .. I ako sum od Strumica ..Mislam deka Aco e najdobar .. Kolku se trudese so niv na treninzite . A sega taka da mu se vrati mislam deka ne e FER !
koja aferaabe ne bese on za brkanje, tie govedata bojan i toj kumanovecos tie trebase da letaat! sea toj kretenot pak na nekoj vo race neka mu ja dede topkata, se da mu e**m!!! i edna molba do radikal da mi kaze od kaj iskoci taa afera. pozdrav
koja afera
vcera podnel ostavaka , lazovski na negovo mesto, na aco mu ponudile da bide sportski direktor ali ke kazel da 10 dena da razmisli malce!!!!! jas mislam deka ke bide podobro posto od ova poloso ne moze da bide !!! vcera so radikal bevme na kafe so jane i vika deka mora da bide , deka i on e krajno razocaran od mnogu raboti vo klubot ali ke se vidi sega za nedela dena se ke se rascistipa ne slusnav jas nisto takvo, sea od tebe prv pat slusam, zatoa.
Dojdov vo MZT Skopje samo so edna cel, da uspeeme da ja doneseme taa tolku dolguocekuvana titula, no posle 13 odigrani kola, ocigledno e deka nesto ne ide kako sto posakuvame. Iako nekoi moi kolegi vo vakov slucaj bi se vadele na igraci, sudii, mlada ekipa, federacija itn. itn. jas, kako trener, sekogas sum se smetal za najodgovoren za rezultatskite neuspesi na eden klub, pa zatoa i odluciv da ja prezemam odgovornosta i da podnesam ostavka. Mojata odluka e konecna i neotpovikliva.
Bi sakal da se zablagodaram na site vas za podrskata sto ja dadovte na ekipata i na mene vo izminatite sredbi, kako i za trpenieto sto go imavte, iako sum svesen deka recisi so nisto ne ja zasluzuvavme taa vasa podrska. Vie ste najdobra navivacka grupa i zasluzuvate mnogu poveke od ona sto vi go ponudivme sezonava.
Moja cel i ponatamu ke ostane da postanam prviot trener sto uspeal da ja donese titulata na MZT Skopje. Ostanuvam navivac na MZT Skopje (iako spored adresa vo licna karta vleguvam vo grupata “od Gorce Petrov do Zeleznicka”), i najverojatno, vo periodot sto sleduva, nema da prifatam da vodam nitu edna druga makedonska ekipa. Vi posakuvam mnogu pobedi, zatoa sto, kako sto kazav pogore, vie toa navistina go zasluzuvate.
So pocit
Aleksandar Todorov
samo sto go dobiv ova na mail , ne e licno od nego samo e preprateno
NEMAM ZBOROVI , SAMO FALA STO BESE DEL OD NAS
Dojdov vo MZT Skopje samo so edna cel, da uspeeme da ja doneseme taa tolku dolguocekuvana titula, no posle 13 odigrani kola, ocigledno e deka nesto ne ide kako sto posakuvame. Iako nekoi moi kolegi vo vakov slucaj bi se vadele na igraci, sudii, mlada ekipa, federacija itn. itn. jas, kako trener, sekogas sum se smetal za najodgovoren za rezultatskite neuspesi na eden klub, pa zatoa i odluciv da ja prezemam odgovornosta i da podnesam ostavka. Mojata odluka e konecna i neotpovikliva.
Bi sakal da se zablagodaram na site vas za podrskata sto ja dadovte na ekipata i na mene vo izminatite sredbi, kako i za trpenieto sto go imavte, iako sum svesen deka recisi so nisto ne ja zasluzuvavme taa vasa podrska. Vie ste najdobra navivacka grupa i zasluzuvate mnogu poveke od ona sto vi go ponudivme sezonava.
Moja cel i ponatamu ke ostane da postanam prviot trener sto uspeal da ja donese titulata na MZT Skopje. Ostanuvam navivac na MZT Skopje (iako spored adresa vo licna karta vleguvam vo grupata “od Gorce Petrov do Zeleznicka”), i najverojatno, vo periodot sto sleduva, nema da prifatam da vodam nitu edna druga makedonska ekipa. Vi posakuvam mnogu pobedi, zatoa sto, kako sto kazav pogore, vie toa navistina go zasluzuvate.
So pocit
Aleksandar Todorov
samo sto go dobiv ova na mail , ne e licno od nego samo e preprateno
NEMAM ZBOROVI , SAMO FALA STO BESE DEL OD NAS