Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Браво момци. Уште еднаш докажавте дека сезонава дефинитивно сте на врвот во кошаркарската тифо сцена. Вечер се надевам на добро ваше издание.

Браво за поддршката што им ја одадовте на вашите миленици на тренингот пред натпреварот со Работнички. Секоја чест!!
Со доаѓањето на 3цата срби секако ќе биде понеизвесно на терен, а на трибини веќе се знае каков ќе биде исходот..
Поздрав, Напред Фемили ;)

Со среќа нека вие е денес!!
И да ги е*ете центарските пи*ки..!!
Немој така војводо, и центарците ви се пријатели :smir: :pos2:
Инаку, за ФА немам зборови, оваа сезона топ сте, најверни, само бројката од пред некоа сезона мислам дека ви е помала...
За ова со тренингот... Па за македонски услови, не е возможно повеќе да бидите... Секоја чест, и да тепате на дербито... :smir:

Немој така војводо, и центарците ви се пријатели :smir: :pos2:
Инаку, за ФА немам зборови, оваа сезона топ сте, најверни, само бројката од пред некоа сезона мислам дека ви е помала...
За ова со тренингот... Па за македонски услови, не е возможно повеќе да бидите... Секоја чест, и да тепате на дербито... :smir:

Попраено е друже..:wink:

И брат ми(alex10) беше на тренинг вчера снимаше со моб, и Петровиќ му вика "да ми го префрлиш после ова,важи" :):) многу е луд тренерот,мене ме тренираше у мзт ,откачен е 300

а ВЕЧЕР ЌЕ БИДЕ ЛУДИЛО!!! И ДОЈДОВМЕ,И ДОЈДОВМЕ,И ДОЈДОВМЕ:vozbud:

Браво за навивачите респекат го спасуваат клубот али кога треба некоја донација тука сум секогаш

МЗТ го ебе работнички само на песни...нигде ги нема на дело:toe:

касни почетоков....уште не почнала кошаркава инциденти има :vozbud:
Да ? Ги видов Цпб пројдоа кај мене на улица.Слушам нешто немало на А2 а нема ни на зулу кај може да се гледа може линк има ли друг?

Браво момци супер атмосфера направивте,браво и за транспарентите...За на терен,овој ќељавиот центар е добар,штета што се повреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom