Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Pu,J'zk...pokraj nervozive so kompjuterov...sto nemozam da pisuvam na makedonski,se nadevav na pobeda na Mzt,ali toa e kosarkata...

Amak e jaka,mlada ekipa...Padnavme sto padnavme vo Ohrid,vo Jane ke padnat oni!

MZT!

Не си влегувај во филм, ќе го лапнете и во Скопје.

Не го лапаме у Скопје ќе видиш !

снимка од натпреварот амак-мзт ќе можете да проследите на собранискиот канал МТВ во 23.15

Lele Fantome,osekam deka koa ke ti se javam ke mi spustis...

Amak ke gubi,ke padnat igracite na atmosferata...gi znam...:wink:

Moram vaka da se citiram,da ne se izbrukam posle...

Go gledam sega natprevarot,nasive se kako izgubeni...duri sega gledam deka nema koj da igra,ni Jane ne pomaga

Miftari i negovite drugovi mi igraat...sramota

Amak nema da vleze megu 4-te najdobri?

Pa Pelsiter ke gubi od Amak pa so saka neka e....

Veke pomisluvam kako ke bide vo sala...protiv AMAK!leta

Амак не ништо посебно ја гледав снимката. Нека збори кој што сака но во битни моменти јане беше себичен и плус тоа изгуби неколку топки и дури направи намерна лична. Исто така немаме скок под својот кош што е многу битен елемент за победа. Но МЗТ овие АМАК може да ги победи и во Скопје и во Охрид. Само треба Јане повеќе да асистира, кога тоа го прави МЗТ ја стигна разликата од 20 разлика од полувремето.

Се сложувам. Во Скопје, Амак ке губи по 20 разлика. Мзт сами си ја изгубија утакмицата. Јане намерната, неколку катастрофални потези на странците и отиде утакмицата. Не ми е јасно, зашто го повлече Роналдо (Милановски) од петорката која ја стигна разликата. Тогаш го стави вториот Земчо и Амак воспостави пак контрола.

Dojdovte vo Ohrid go jadovte i si ojdovte..... belkim vo Skopje ke go ublazite porazot. Iskreno da prajme muabet MZT se retko slaba ekipa vo ligava:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не планирам да ве провоцирам. Не знам за другите натпревари, ама вчера бевте дрва невидени. Ве растури од тројки Фрај, а Тасески си се шеташе низ рекет како сакаше. Гледајте стегнете се за кога ќе ви дојдеме, да имаме за што да се мачиме.

Dojdovte vo Ohrid go jadovte i si ojdovte..... belkim vo Skopje ke go ublazite porazot. Iskreno da prajme muabet MZT se retko slaba ekipa vo ligava:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

A па Амак у пичку матер јака. Мислиш Панатинаикос сте. Џабе ви се циганите, џабе ви е се, плеј оф нема да видите

A па Амак у пичку матер јака. Мислиш Панатинаикос сте. Џабе ви се циганите, џабе ви е се, плеј оф нема да видите

Ние ако не влеземе во плеј оф, за вас ич да не прам муабет... Подрва немам видено последниве години...

Ние ако не влеземе во плеј оф, за вас ич да не прам муабет... Подрва немам видено последниве години...

Па нормално дека немаш видено, зашто си гледал една утакмица и си почнал да гледаш кошарка сезонава. Да гледаше барем од лани кошарка ке знаеше што се дрва. Само да те потсетам, лани твоите Амак СП изгубија во Скопје, од „дрвата„ САМО 45 разлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom