Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
FA напиша:
Pa mnogu sme jaki, pa si rekoa ovie daj ovaa godina da ne ideme u Playoff da im dademe sansa na drugive klubovi malce i taka.:pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :zver:

Billa Bong напиша:
Зошто бе не влеговме во 4-те најдобри:icon_roll ми се оди на натпревари ми се навива:(

за тоа имаше 20тина утакмици сезонава, си требал да искористиш тогаш

Прееска добив информација, дека Мзт ке продолжи да тоне и следната сезона. Како што разбрав, 5 или 6 (да не речам сите) битни играчи планирале да си одат од следната сезона.

Ако не се случи некоја драматична промена, пропадна Мзт (а ако си отиде и Драги, кој би дошол на негово место не се знае)

Дај посочи некои од тие па да видиме кој ке остане ''непребол'' а без кој со мерак ке се живее.Иначе не треба драматична промена треба ЧУДО да го извади клубот од овие лајна во кои е влезен до гуша.Како и да е кој и да влезе во клубот каков сака човек да го води сепак постои една заебана фигура Штерјо Наков сопственик на Фершпед(а бога ми и на државава) и сигурно нема да дозволи едно МЗТ да му мати сметки во негов монопол(Космофон машка лига) не гледам никаква надеж. Или па ако биде љубезен премиерот да го стрпа во ќорка:bilokojzbor: па некако да видиме плеј оф до година иначе вака само ке тонеме и ке тонеме и ке тонеме и пак ке тонеме.Али ај нека си ебат мајката ке се видиме сите догодина пак во сала зошто во срцево го носиме и пееме О МЗТ!!!:toe:

itar pejo напиша:
Дај посочи некои од тие па да видиме кој ке остане ''непребол'' а без кој со мерак ке се живее.

Само за Гаго, Кромидче, Јаневски и Мики неспомнаа ништо. Сите други планираат одење.

Чеј као рече еден другар...Соколот го лапна штркот :pos:

aerodromka напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :zver:

:kez:
Abe ama Dragi uste ne si e otiden, taka? Kako sto citav jas u vesnik, upravata pravela napori da se najdat sponzori i da go vratat Aco taka da mozda i on ne si e otiden za sekogas....

Radical Boy напиша:
за тоа имаше 20тина утакмици сезонава, си требал да искористиш тогаш
Тоа е толку сум паметен:uvo:....
Леее како бе 5-6 играчи ке си оделе бе па нели се планираше следната година да не се брукаме како оваа :uvo:....Драги ако си оди ништо не праиме,спонзор ако не најдеме некој добар отидовме јабана :uvo:...

Billa Bong напиша:
Тоа е толку сум паметен:uvo:....
Леее како бе 5-6 играчи ке си оделе бе па нели се планираше следната година да не се брукаме како оваа :uvo:....Драги ако си оди ништо не праиме,спонзор ако не најдеме некој добар отидовме јабана :uvo:...

Ne gi razbiram igracite kako imaat lice da si odat koga navivacite na MZT se najvernite od site drugi, go imaat srceto i dushata ostaveno za svojot klub a oni kako igraci nemaat vrateno so nekakov uspeh ili osvojuvanje na trofej.

Eve eden video klip shto zboruva deka Family Aerodrom se najvernite navivaci vo Makedonija.

ZOTE напиша:
Ne gi razbiram igracite kako imaat lice da si odat koga navivacite na MZT se najvernite od site drugi, go imaat srceto i dushata ostaveno za svojot klub a oni kako igraci nemaat vrateno so nekakov uspeh ili osvojuvanje na trofej.

Eve eden video klip shto zboruva deka Family Aerodrom se najvernite navivaci vo Makedonija.

bez sram ke si idat posto prvo plata ne zimaat!!!!vtoro i oni sakaat uspeh da postignat vo nivnata kariera ne se do lubota i dusata..............verni ostanuvame samo nie i nas nikoj nema da ne smeni!!!!!!!!!!!!!!!!

ZOTE напиша:

a klipceto e od kaj zabar pred rabotnicki-mzt super bese :(!!!!!! treba da go vidite celo cd sto e da vidite sve sto se slucuvase na taa utakmica !!!!!!!!!!

ZOTE напиша:

Тука ништо нема нејасно...секој си гледа да заработи нешто тој се трудел во животот да го постигне тоа и сега како резултат на тоа гледа да заработи нешто....плус не мисли он само да губи па и он сака да освои нешто како и сите други и он сака некој денар да заработи....За навивачите нема што да се каже секогаш ке бидат тука за Мзт во лошо и во зло тие не си одат....и да додадам по клипчето се гледа која е највернатам публика

ZOTE напиша:

Ejjjj, ZOTE i ti li tuka be? :) Jas sum toj sto sum potpisan "Pickavimater" na YouTube sto mi gi prakase klipcinjata, sto gi staviv na "Tribina" :P
Pa igracite si odat zatoa sto nemaat zemeno plata kojznae kolku meseci, sami se finansiraat koga e vo prasanje oprema i takvi raboti, neznam kako treniraat vo zima, jas imam trenirano i mrznev i toa. :(

aerodromka напиша:
a klipceto e od kaj zabar pred rabotnicki-mzt super bese :(!!!!!! treba da go vidite celo cd sto e da vidite sve sto se slucuvase na taa utakmica !!!!!!!!!!

Ja go imam CD-to doma od toa sto bevme u park na gostuvanje, a go imam i ova od 10godini Aerodrom Family i toa e super.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom