Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
aj cestito pobedata nad favoritot strumica,a so toa sto pisuvate na rabotnicki forumot se gleda koj prv pocnuva so provokacii preku internet ,namesto i vie da cestitate pobeda vie odma so provokacii.

бравоооооооо МЗТ да се надеваме дека ќе продолжат така

Eden pozdrav od THE NIGHTMARE koj e baniran pa me zamoli da vi prenesam "AH STRUMICANI BE STRUMICANI,DVA PATI SI GO JADETE OD NAS...MUJO VI GO SIBNA PA VIE CUDETE SE.DALI VASATA KRATKA I NESLAVNA ERA ZAVRSUVA.....HMMMMMMM DA DA.ETE VI GO I MAJMUNOT AMA I ON NISTO NE MOZE DA VI POMOGNE,SAMO MI E ZAL SO NEMOZAV DA GI VIDAM TIE VASI FACI KAKO ZALITE ZA PORAZOT!!!
ISKRENO VAS LJUBO DO SMRT SO MZT SKOPJE"

vo kavadarci ke se odi sigurno,a kako sto kaza aerodromka za podetalni informacii prati go nasiot forum

Ah be VEPAR I AERODROM.!!! Ve citam i nemozam da prestanam da se smeam.Te niva, te motokultivator neznam sto.Grad, vijulici, nevreme, brazdi.......Se taa pak taa.Ako imate nesto pametno i argumentirano kazete.Od deka me znaes ti na mene? Od nikade i ne govori bez vrska.Ako nekoi stvarno se seljaci, ne znaci deka site se pravo.Nogo losa slika mi davate za mladinata vo Skopje(ako ste mladi).
P.S. licno se smeam na teskite seljaci ama se somnevam oti tolku mnogu koristat internet.
I nemoj pak istata replika: Motika, kopaci, niva, ti rekov mi rece, vamte tamte:toe:

Шо е ваа работа слушам дека клубот не сакал да ви ги плати картите за во Кавадарци дали е вистина ова или само дезимформации се шират ама искрен одговор барам ај поздрав..

Шо е ваа работа слушам дека клубот не сакал да ви ги плати картите за во Кавадарци дали е вистина ова или само дезимформации се шират ама искрен одговор барам ај поздрав..
kako moze karati da ne ni plati, a da ni plati avtobusi ????? nema logika :helou:

kako moze karati da ne ni plati, a da ni plati avtobusi ????? nema logika :helou:

Не у ред е работата само јас така слушнав дека клубот не сака да ги покрие трошковите за навивачите за патувањето во Кавадарци али сепак се дезимформации чим негираш ти верувам.

Не у ред е работата само јас така слушнав дека клубот не сака да ги покрие трошковите за навивачите за патувањето во Кавадарци али сепак се дезимформации чим негираш ти верувам

Па и да не ги плати клубот мислиш дека ќе претставува тоа некаков проблем!?Како што ти кажа аеродромка нема логика да ни плати автобуси а карти не!А и да не ни плати ние сами ќе си земеме не се проблем 100 200 денари.

Не у ред е работата само јас така слушнав дека клубот не сака да ги покрие трошковите за навивачите за патувањето во Кавадарци али сепак се дезимформации чим негираш ти верувам.

Taка си се тешите не се секирај ке дојдеме само виша сила и не дајбоже некое може да не одврати од средба со вас конобарите:bil:
Иначе на радио кажаа дека во сабота снег ке паѓалоbik

Ова е муабет пуштен од некој ваш воџа за да не се исплашите пошто ќе доаѓаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom