Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Какви деца барате во сите категории младински играме во Б дивизии и завршуваме меѓу последните. Зошто е тоа така ? Затоа што нема тренери во младинските категории, што кој и да му текне на к...т може тренер да стане и да тренира деца. Нема школувани тренери не се работи правилно. Се додека школите за кошарка ги гледаат како бизнис, а не како да се направи играч ке нема деца што ке прераснат утре во кошаркари.

Што е со плејмејкер ? Ке се донесе ли некој или ке кубуриме со овој Клоф дрвото ?

Абе овие од управава токму се или не ? Пуштени биле картите со Карпош Соколи 100 ден , тие мислат дека вреди 100 ден да се даде за нив со оглед на досегашниве резултати и потези ??? Има некој што сака да оди у недела во сала ? алооооо никој да не оди , нека има во сала 20 души , може и тогаш ке им дојде пајмет и ке направат конкретни чекори со клубот и навивачите.

Абе овие од управава токму се или не ? Пуштени биле картите со Карпош Соколи 100 ден , тие мислат дека вреди 100 ден да се даде за нив со оглед на досегашниве резултати и потези ??? Има некој што сака да оди у недела во сала ? алооооо никој да не оди , нека има во сала 20 души , може и тогаш ке им дојде пајмет и ке направат конкретни чекори со клубот и навивачите.

Очекуваат навивачите на Соколи да дојдат во масовен број, за тоа е картата стотче...

Штета за Скот, според мене одличен рим протектор со одличен тајминг за блокада, физички доминантен под кошот ама како 4ка, а не 5ка како што го користат во МЗТ и Емил и Јонче, единствен проблем му е шутот од полудистанца кој според мене секоја 4ка треба да го има, ама сепак да сум некој фактор ако ги намаваат од МЗТ би си го присобрал во Куманово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom