Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот заработува од кошарка, он на прва прозивка доаѓа со штаки и гипс затоа што ја скршил ногата во маало на баскет :facepalm:

Човекот заработува од кошарка, он на прва прозивка доаѓа со штаки и гипс затоа што ја скршил ногата во маало на баскет :facepalm:
Bobi ja poeba nogata na trcanje na kej, covekot sakal da dojde sto pospremen sto e i normalno...

Bobi ja poeba nogata na trcanje na kej, covekot sakal da dojde sto pospremen sto e i normalno...

Надвор од секоја логика е дека од трчање можеш да заработиш скршеница на нога.

11gnn2e.jpg

Единствениот од сите лингури во тимот во кој се гледаше преспектива и желба за игра и да се докажува. Страшна грешка е што го пуштиле и оди во Работнички , он ке ни го ископа гробот за некоја година..

Маρκо е повише 3-κа него 4-κа иаκо може да ги поκρие двете позиции незнам е видиме што игρач е ама аκо не се земе еκстρа центаρ џабе ќе е се,се на се на тимов му фалат уште 3-4(двајца висоκи,беκ и плеј)од κои двајца тρеба да бидат стρанци двајца домашни

Со денешниов потпис (ваљда ќе се случи) на МЗТ ќе му фалат плеј и центар и мислам дека ќе имаме доста сериозна екипа за АБА лига, не за Ф4 ама барем да бидеме блиску до пласманот од дебитантската сезона.

Ρатκо Ваρда е пρед потпис[DOUBLEPOST=1439911834][/DOUBLEPOST]По потписот на Ваρда останува уште едно место за стρанец κое највеρојатно ќе биде исκоρистено за нов плеј,па дуρи потоа ќе следи ценκање со Дамјан и Бојан κои аκо немаат добρо евρопсκо ќе моρа да се задоволат со понудата од МЗТ

Последно уредено:
Има некој инфо што ќе се случи со Синовец и дали има одредени шпекулации за центар, пошто тоа беше најслабата карика лани. До кога ќе се бафтаме со играчи што не можат да фатат над 10 скока на утакмица и воедно да не бидат од калибарот на виршлата Самарџиски и на Кире. Ни требаат играчи со срце како што беа Тоше и Станко.

Има некој инфо што ќе се случи со Синовец и дали има одредени шпекулации за центар, пошто тоа беше најслабата карика лани. До кога ќе се бафтаме со играчи што не можат да фатат над 10 скока на утакмица и воедно да не бидат од калибарот на виршлата Самарџиски и на Кире. Ни требаат играчи со срце како што беа Тоше и Станко.
Синовец не се враќа во МЗТ воедно со потписот на Дамјан ги затворивме позициите 2 и 3,што се однесува до центар се шпекулира за Варда ама јас колку што разбрав не е точно па ќе видиме мора да се земе класичен центар

Синовец не останува 100% во МЗТ, имал нешто понуди од странство али кај ќе иде не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom