Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bobi ja poeba nogata na trcanje na kej, covekot sakal da dojde sto pospremen sto e i normalno...Човекот заработува од кошарка, он на прва прозивка доаѓа со штаки и гипс затоа што ја скршил ногата во маало на баскет![]()
Bobi ja poeba nogata na trcanje na kej, covekot sakal da dojde sto pospremen sto e i normalno...
Ne mu bila skrsena tuku napuknata i sjebana na trcanje, barem on taka kazuva.Надвор од секоја логика е дека од трчање можеш да заработиш скршеница на нога.
![]()
Па сигурно нема да каже дека во маало на баскет ја напукнал/скршил, доколку стварно тоа се случилоNe mu bila skrsena tuku napuknata i sjebana na trcanje, barem on taka kazuva.
Синовец не се враќа во МЗТ воедно со потписот на Дамјан ги затворивме позициите 2 и 3,што се однесува до центар се шпекулира за Варда ама јас колку што разбрав не е точно па ќе видиме мора да се земе класичен центарИма некој инфо што ќе се случи со Синовец и дали има одредени шпекулации за центар, пошто тоа беше најслабата карика лани. До кога ќе се бафтаме со играчи што не можат да фатат над 10 скока на утакмица и воедно да не бидат од калибарот на виршлата Самарџиски и на Кире. Ни требаат играчи со срце како што беа Тоше и Станко.