Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
4-4-2 [emoji1787]
Жиру и Јович [emoji1787]

сонуел лош сон Пиоли ...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ко на фудбал менаџер кога не знаеш како да се извадиш од гомна па ги пробуваш сите тактики :pos:

Ко на фудбал менаџер кога не знаеш како да се извадиш од гомна па ги пробуваш сите тактики :pos:
Ова ни на топ елевен не проаѓа

Ако гледаш реално што позицие играат играчите на теренот а не Пиоли како ги постаел му доаѓа лево крило и два централни [emoji28]

Поврзувањата на Жиру и Јовиќ, меѓу себе, но и со другите, се одлични за контри на Удинезе.

Леао бек игра, Флоренци напаѓач......just Pioli stuff :toe:

Двајцата напаѓачи не знам дали допреа топка во 16м, ниту со грб од голот да направат нешто, да поврзат, простор да отворат со движење.

Некој да му каже на Пиоли дека фали креација а не уш еден напаѓач...

Ти ебем играта само нафрлање и продор на Леао и асистенција на Каспер свакиебанпут.

Двајцата напаѓачи не знам дали допреа топка во 16м, ниту со грб од голот да направат нешто, да поврзат, простор да отворат со движење.
Kaj da doprat topka so Reinders pozadi.

Kaj da doprat topka so Reinders pozadi.

Edinstvenata polusansa bese kreirana od nego. Iako imase nekolku kiksovi. Reijnders sezonava ima izigrano 10,000 minuti, dusa nema, kaj i da e i on ke se povredi.

Ova ne e samo na dusa na Pioli imas 10 povredeni igraci, kako da nemas koga kupuvas igraci so seriozna istorija na povredi. Jbg.

Го извади миленикот Крунич... пишите +3 бода

Овој па Леао кога ќе го видам на 3 километра од гол......само Конте за него стварно да го игра бек му ебам тоа...
Автоматски споено мислење:

Језиво.....па ја радо Пирло би го гледал него ќељавицава, бар ќе биде смешно, ова е трагично.

Последно уредено:
Ах Адли бе гојдо едно ти се мочам на тоа фризурата селска

Братот Томори треба утре да достави писмо до управа со кое бара трансфер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom