Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Може лошо се изразив, мислев за најдобри играчи од маливе екипи како Барела, Фратези, Бастони.
И Чаноглу, да пишам уместо Саше пошо гори од желба али не му се лапа уште еден бан :icon_lol:

Да го додадеме тука и Турам, Де Вриј што кога го земаа беше еден од најдобрите дефанзивци, Обама исто на фри....

Не е дека ги зимаат само од лига најдобрите туку и на фри се што е квалитетно не се двоумат да им дадат поголема плата за да ги земат.

Dali e mozno uste da e Pioli trener na Milan , pa sekoja ozbilna ekipa po takvi blamazi bi go izbrkal trenerot , dali gledat deka igracite vise ne go sledat , Leao Theo pa i drugite igrat kako tie sakat

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Dali e mozno uste da e Pioli trener na Milan , pa sekoja ozbilna ekipa po takvi blamazi bi go izbrkal trenerot , dali gledat deka igracite vise ne go sledat , Leao Theo pa i drugite igrat kako tie sakat
Како да го избркаат, па тоа кошта пари o_O

Od koga e Pioli vo Milan so isklucok na prvata sezona kaj so ne bese od start na klupata ova e najslab start ubedlivo.

2020/2021: 27 boda, 2mesto

2021/2022: 32 boda, Sampioni

2022/2023 26 boda, 5to

2023/2024 22 boda…?

Vo sloboden pad e ekipava, mora promeni, klubska kriza vo Noemvri e neprifatlivo

Isto interesen podatok vo 2023 od 44 utakmici sme imale samo 19 pobedi.

E da i ovoj Kastiel go nema da kaze deka sme prvo mesto, go snema bratot kako vo Koma da e.

Простено му е све ако го тепа ПСЖ!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

И Чаноглу, да пишам уместо Саше пошо гори од желба али не му се лапа уште еден бан :icon_lol:

Да го додадеме тука и Турам, Де Вриј што кога го земаа беше еден од најдобрите дефанзивци, Обама исто на фри....

Не е дека ги зимаат само од лига најдобрите туку и на фри се што е квалитетно не се двоумат да им дадат поголема плата за да ги земат.
Тоа е до спортскиот директор, Марота е еден од најдобрите во светот кога е во прашање таа позиција. Човекот од ништо знае да направи нешто и скоро никогаш не преплаќа играч. Само за споредба летово Милан го зема Јовиќ, а Интер Турам, па сеа ти види која е разликата, а ако не се лажам и Милан го бараше Турам. Последниве неколку години да не беше Марота, со онаа финансиска ситуација на Интер и мртвите Кинези, имаше да се распаднеме како бугарска скупштина и да влеземе во бантер ера.

Ne se razbiraat zabarite vo Soker, koja boranija e toa Marota, Maldini i ostala bagra. Zlatno stavi si momak so Ekonomski fakultet so nema dopirna tocka so fudbal na nekoja si nova izmislena americka pozicija ebate Chairman.

So nasiot Moneyball i najjakiot skaut vo svetot Sveti Monkada mozeme za mali pari da dobieme zlato od igraci kako Lazetic, Emil Roback, Jovic.

Ne se razbiraat zabarite vo Soker, koja boranija e toa Marota, Maldini i ostala bagra. Zlatno stavi si momak so Ekonomski fakultet so nema dopirna tocka so fudbal na nekoja si nova izmislena americka pozicija ebate Chairman.

So nasiot Moneyball i najjakiot skaut vo svetot Sveti Monkada mozeme za mali pari da dobieme zlato od igraci kako Lazetic, Emil Roback, Jovic.
Лазетич го донесе Малдини а Робак го земаа по препорака на Ибрахимович го гледал во Шведска и сметал дека е талентиран.

Моето видување е дека Ибра не е клупска легенда на Милан.Смешно ми е што повеќето го гледаат Ибра како спасител и решение за проблемите на Милан. Милан го освои Скудетото 2022 година и стигна до полуфиналето и без него. Неговото психолошко влијание врз тимот е едноставно преценето. Вистинскиот човек за благодарност е Пиоли.
Но ајде во ред.....

Моето видување е дека Ибра не е клупска легенда на Милан.Смешно ми е што повеќето го гледаат Ибра како спасител и решение за проблемите на Милан. Милан го освои Скудетото 2022 година и стигна до полуфиналето и без него. Неговото психолошко влијание врз тимот е едноставно преценето. Вистинскиот човек за благодарност е Пиоли.
Но ајде во ред.....
Да де Пиоли, те молам пушти утакмици пред да дојде Ибра и Кјаер и после тоа...

Пиоли има заслуга не дека нема ама човекот е испукана пушка за Милан, му треба промена и него и на Милан.

А тоа дека Ибра не е клупска легенда се согласувам, не е на исто ниво како Малдини, Бареси па дури и како Кака па и Инзаги за мене лично.

Последно уредено:
Класика Тео изгуби топка ја освои пак и уместо да подаде пак ја изгуби....па контра корнер и гол.

У право е Саки ова не се играчи ова се гомна и со гомна ништо не се освојува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom