Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    16
Имаме 4 од 5 победи ама пак Кардинле е крив. :pos: За греота.
Ок на штрумфот дечко му еве го.

4 победи од кои 5-1 отварање гз од Интер..

Супер европски Милан.

Еве, пак се пресметуваш, барајќи да ти испоставувам некои сметки.

Јас пишував дека имаме тим "ништо послаб од Интер" или ти? Сум пишувал дека тимот е комплетен, нема слабости, дека Пиоли не е проблем? Напротив.

Затоа ти викам, дај да видам точно што сум напишал, што толку те провоцира, за постојано, неповикан да се пресметуваш со штрумфот.

А сум пишувал дека сме поквалиѕетни од минатата сезона, односно дека не е катастрофално одработен преодниот рок, иако имаше работи што мораше подобро да се направат, потоа дека парите од Тонали нема да ги украде Кардинале, дека ќе потрошиме повеќе од другите (што беше и случај во овој преоден рок) и дека кога ќе се направи пресек на три сезони, секогаш ќе биде блиску или подобри од првиот шти потрошил, ако се вратиш на тоа што се расправавме тогаш, ќе видиш дека бројките шти ги пишував тогаш, многу соодветствуваат со тоа што се случи на крај. Дека нема да вади пари од клубот за враќање на кредити со камати, дека клубот на финансиски план ќе се развива, а тоа ќе треба да се одрази и на терен, дека ќе направи стадион, дека нема клубот да се распадне и да го сведе на ниво на Фиорентина и други клубови од "четврт ешалон" (како што пишуваше ти). Стојам позади ова и сега, а и утре да не излезе така, нема со сила црното да го претставувам како бело и обратно.
Немој сега ти да лажеш, ти свршуваше на Кардинале летово и на јакото меркато, јас убаво си пишав дека на хартија не сме полоши АКО се погодат анонимците што ги земавме.

Немој сега ти да лажеш, ти свршуваше на Кардинале летово и на јакото меркато, јас убаво си пишав дека на хартија не сме полоши АКО се погодат анонимците што ги земавме.

Јас точно те цитирав што си напишал, не може да кажеш дека лажам, ништо не сум измислил.

Не гледам уште такво нешто од твоја страна, а ти посочив во претходниот пост што сум пишувал, бујрум демантирај дека не е така.

Ти нешто преувеличуваш, нешто измислуваш, за да направиш некаква приказна, во која после секој лош резултат, ќе можеш да продаваш памет и сите да сведочиме на твоите егоистички оргии.

Јас точно те цитирав што си напишал, не може да кажеш дека лажам, ништо не сум измислил.

Не гледам уште такво нешто од твоја страна, а ти посочив во претходниот пост што сум пишувал, бујрум демантирај дека не е така.

Ти нешто преувеличуваш, нешто измислуваш, за да направиш некаква приказна, во која после секој лош резултат, ќе можеш да продаваш памет и сите да сведочиме на твоите егоистички оргии.
Хаха па да убаво пишува што сум напишал, али ти пак извртуваш пишан збор.

А тоа дека јас тебе ќе ти барам постови немам намера, не сум опседнат со мислењата на штрумфови и покемони на кајгана форум, ти си тој цело време што ми копа постови.

И повторно му се повредуваат еден куп фудбалери на Пиоли.

Не можеше најдобро да го склопи и тимот после цело лето, со сите здрави, кој се правеше и по негов мерак, да видиме сега со повреди како ќе се снајде за кратко време.

Следи период на нервози.
Автоматски споено мислење:

Хаха па да убаво пишува што сум напишал, али ти пак извртуваш пишан збор.

Еве ти уште еднаш, од збор до збор што си напишал. Сега додаваш нешто за да го извртувиш тоа што го напиша тогаш.

Интер и Наполи имаат покомплетен состав али Милан ако избегне повреди у одбрана не е ништо полош.

Бар стартните 11 не се ништо полоши од Интер и Наполи.

А тоа дека јас тебе ќе ти барам постови немам намера, не сум опседнат со мислењата на штрумфови и покемони на кајгана форум, ти си тој цело време што ми копа постови.

Па не барај, но тогаш не измислувај. Измислувањето за да се пресметуваш е поголем доказ за замарање. Затоа што цело време пишуваш нешто за штрумфот ти барам да цитираш, не ми паднало таа идеја од никаде.

И да, толку не се замараш, што повеќе од 50% постови ти се поврзани со штрумфот. Во голем дел од нив сам се јавуваш, неповикан за да докажеш нешто.

Последно уредено:
Ок на штрумфот дечко му еве го.

4 победи од кои 5-1 отварање гз од Интер..

Супер европски Милан.

Брату ти ако си геј не значи дека и другите ќе ти ги исполнуваат влажните соништа. Ти си опседнат со мажи ама добро твој избор. Се што ќе напишеш и така се брукаш слободно продолжи да се бламираш.

И повторно му се повредуваат еден куп фудбалери на Пиоли.

Не можеше најдобро да го склопи и тимот после цело лето, со сите здрави, кој се правеше и по негов мерак, да видиме сега со повреди како ќе се снајде за кратко време.

Следи период на нервози.

Еве ти уште еднаш, од збор до збор што си напишал. Сега додаваш нешто за да го извртувиш тоа што го напиша тогаш.

Па не барај, но тогаш не измислувај. Измислувањето за да се пресметуваш е поголем доказ за замарање. Затоа што цело време пишуваш нешто за штрумфот ти барам да цитираш, не ми паднало таа идеја од никаде.

И да, толку не се замараш, што повеќе од 50% постови ти се поврзани со штрумфот. Во голем дел од нив сам се јавуваш, неповикан за да докажеш нешто.
Штрумф еден пост цитираш, ајде сега чим си таква жена најди ми го постот кај што пишувам дека АКО се погодат ќе бидеме фаворити за титула.

Класична жена си.

Брату ти ако си геј не значи дека и другите ќе ти ги исполнуваат влажните соништа. Ти си опседнат со мажи ама добро твој избор. Се што ќе напишеш и така се брукаш слободно продолжи да се бламираш.
Ти и штрумфот си го имате нати го дај ми го...у некој предел од телото :icon_lol:

А ако сакаш да ти го бапнам тогаш еве има и други теми низ кајгана ЛГБТ срања и слично сигурно ќе најдеш доброволец, пошо мој курац у твои гомна не влага.

Последно уредено:
Muabetov deka sme uste vo sezonata kao tuka sme samo 3 boda ni bega Inter mi e bezveza, perspektiva na plasticen fan, ova tragedijava so Inter vo moi oci ni Skudeto ne ja pere.

Штрумф еден пост цитираш, ајде сега чим си таква жена најди ми го постот кај што пишувам дека АКО се погодат ќе бидеме фаворити за титула.

Класична жена си.

Појма немам за кој пост пишуваш.

Сакаш да кажеш дека форсираш две верзии за секогаш да бидеш во право и да можеш да се правиш паметен? Тоа ти е поентата на форумот?

Ти и штрумфот си го имате нати го дај ми го...у некој предел од телото :icon_lol:

Дај бе оправи се, возрасен човек (малку лош со економски проценки :)) и жена имаш. Ќе погледне случајно што пишуваш, ќе се разочара во тебе.

Поразговарај со некого, да ти помогне околу овие геј сексуални алузии што ги имааш.

Ако немаш со кого, можеби ќе ти помогнеме и тука на форум да се пронајдеш и слободно да се изразиш. Ај и така уште Елиот направија од Милан LGBT friendly клуб, нема да те осудуваме како фанови на ист клуб.

Muabetov deka sme uste vo sezonata kao tuka sme samo 3 boda ni bega Inter mi e bezveza, perspektiva na plasticen fan, ova tragedijava so Inter vo moi oci ni Skudeto ne ja pere.

Скудето ја пере, но не верувам дека ќе дојдеме до него.

Појма немам за кој пост пишуваш.

Сакаш да кажеш дека форсираш две верзии за секогаш да бидеш во право и да можеш да се правиш паметен? Тоа ти е поентата на форумот?

Дај бе оправи се, возрасен човек (малку лош со економски проценки :)) и жена имаш. Ќе погледне случајно што пишуваш, ќе се разочара во тебе.

Поразговарај со некого, да ти помогне околу овие геј сексуални алузии што ги имааш.

Ако немаш со кого, можеби ќе ти помогнеме и тука на форум да се пронајдеш и слободно да се изразиш. Ај и така уште Елиот направија од Милан LGBT friendly клуб, нема да те осудуваме како фанови на ист клуб.

Скудето ја пере, но не верувам дека ќе дојдеме до него.
Ти си тој опседнат со мене што ми копаш постови, така да можеш ти да идеш у ЛГБТ клуб , па таму копај им што сакаш, детали не ме интересираат.

А тоа со разговарај со некој што го повторуваш изгледа тебе ти фали другар у животот така да еве ти го Саше и слободно дружете.

Или па Кастиел за посериозна врска :icon_lol:

Ти си тој опседнат со мене што ми копаш постови, така да можеш ти да идеш у ЛГБТ клуб , па таму копај им што сакаш, детали не ме интересираат.

А тоа со разговарај со некој што го повторуваш изгледа тебе ти фали другар у животот така да еве ти го Саше и слободно дружете.

Или па Кастиел за посериозна врска :icon_lol:

И сето оваа само затоа што Нок Дауни апсолвентот на економскиот фалулитет на Размиз Мерко и иден советник на Артан Груби, се избрука со економските анализи и прогнози?!

giphy.gif

Браќа редно време е да ги закопате секирите,да се помирите и да се ослободите од целата таа негативната енергија.
Доста со навреди и препирање,негативното расположение ја инхибира позитивната енергија.
Тука сме поради една голема љубов наречена Милан,уживајте во победите и успесите,смејте се и бидете поведри,така ќе ви се подобри расположението и ќе ви се исполни телото со позитивна енергија.

Најголем проблем е дефанзивна транзиција и тоа не само сега, помалку или повеќе цело време под Пиоли. Има и други, но тие некако успеваме почесто да ги надминеме на индивидуален квалитет. Тоа што му правеа тим по негов мерак, а тој не успеа да изгради тим со јасен идентитетот е посебна приказна.

Иако е почеток на сезона (и така веќе тука е доста време), следните 5 кола, па дури и две плус гостувањето ЛШ, треба да се доволни за клубот да донесе одлука што понатаму. Ако не освои три бода во ЛШ ќе имаме многу мали шанси за 1/8 финале. Интер и така 99% ќе го освои првенството, а и да се отвори шанса не значи дека со Пиоли имаме поголеми шанси, отколку со некој друг, а римските клубови не импресионираат, па местото во ЛШ би требало полесно да се освои од лани. Таква ситуација може да му ја олесни работата на новиот тренер.

Време е малку за свежи идеи, ако не ги донесе Пиоли, нека донесат нов тренер.

Последно уредено:
Кетеларе секоја утакмица или гол дава или асистира.
Чисто да ви кажам да земеме да планираме со време за колку пари ќе го пуштиме во Лион, Аталанта, Вест Хем.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Кетеларе секоја утакмица или гол дава или асистира.
Чисто да ви кажам да земеме да планираме со време за колку пари ќе го пуштиме во Лион, Аталанта, Вест Хем.
Веќе е пуштен он у Аталанта, можат да го откупат за 20че.

Ја пишав дека на крај ќе плачеме по Меси и Салемакерс у споредба со Пулишич и Чуквезе, а овој Кателар не ни доби реална шанса од мистерот.

Back
На врв Bottom