Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа.После дербито, мислев дека ќе се изгубат целосно денеска. На крај, изиграа добро, заслужија и да победат, на крај добивме уште еден лош резултат, плус повреди, не знам на што ќе излезе сето ова.
Овие три бода беа многу битни за да се помине група, вака ќе мора на гости да се вадиме.
Ова ли е европскиот Милан на Кретенале и тестисот наречен Пиоли???
Малдини пре ќе го дадеше Мањан него Тонали, бар ќе имавме еден добар играч сега у средина.
Автоматски споено мислење:
Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа.
Тебе не ти се допадна играва на Милан? Не гледам ништо грешно во постот на хмхм. Милан изгази, заслужија три бода, ама боже мој, немаа среќа и плус Ник Поуп беше ко луд.. брзо заборави дека примија пет од Интер и играа ко пички? Ова е екстра фудбал и ако продолжат вака со подобра завршница, ќе има подобри резултати. Голем удар е повредата на Мењо а и на РЛЧ, кој патем е одличен во секој меч и 2% тука не го спомнувате.Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа
Кој се изгубил бе штрумфче? Колку нето потроши летово Милан, 30 миљона??Друже што е со тебе, дај да ти помогнеме малку, колку можеме толку!
Тоа што летово како економист се изгуби со економските проценки, не е толку страшно, никој не ти го зема тоа толку за зло. Опушти се.
Не ми се допадна играта, тоа сме го надиграле противникот ама сме немале среќа ме потсеќа на Македонска репрезентација пред 10-15 години кога имавме тесни утакмици со сите појаки противници како Хрватска, Енглеска и слично а на крај пак последни на табела.Тебе не ти се допадна играва на Милан? Не гледам ништо грешно во постот на хмхм. Милан изгази, заслужија три бода, ама боже мој, немаа среќа и плус Ник Поуп беше ко луд.. брзо заборави дека примија пет од Интер и играа ко пички? Ова е екстра фудбал и ако продолжат вака со подобра завршница, ќе има подобри резултати. Голем удар е повредата на Мењо а и на РЛЧ, кој патем е одличен во секој меч и 2% тука не го спомнувате.