Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    17
dojde vremeto koga mike ke meknee 3 meseci, ti ebam golmanot so nemoze da bide dostapen poveke od 25 utakmici godisno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не знам зошто не казнува толку Господ, ај во фан клубов, па и на терен?!:unsure:

Дали ќе даде сега некој големи пари за него? Изгледа го пропуштивме возот.

Кј не можа гол да дадат, нејќе да влезе па и Лофус Чик и Мењан се повредија... ццџ

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Треба некој да им каже дека во 90%, наједноставното решение е воедно и најдоброто.

Sramna ekipa, luzerski mentalitet, goveda nesposobni mrs da vi ebam se

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кој беше подобар а кој заслужи да изгуби тоа тешко може да се измери на фудбалскиот кантар но сепак фудбалските богови одлучија двата тима да разменат бодови и да си отидат непоразени.
Сега се виде што значи да се има квалитетен резервен голман,на крајот одбраната на Спортиело кога ќе заврши групната фаза ќе добие огромна тежина и значење за поминување на Милан во втората фаза.
#ForzaMilan

После дербито, мислев дека ќе се изгубат целосно денеска. На крај, изиграа добро, заслужија и да победат, на крај добивме уште еден лош резултат, плус повреди, не знам на што ќе излезе сето ова.

Овие три бода беа многу битни за да се помине група, вака ќе мора на гости да се вадиме.

Ова ли е европскиот Милан на Кретенале и тестисот наречен Пиоли???

Малдини пре ќе го дадеше Мањан него Тонали, бар ќе имавме еден добар играч сега у средина.
Автоматски споено мислење:

После дербито, мислев дека ќе се изгубат целосно денеска. На крај, изиграа добро, заслужија и да победат, на крај добивме уште еден лош резултат, плус повреди, не знам на што ќе излезе сето ова.

Овие три бода беа многу битни за да се помине група, вака ќе мора на гости да се вадиме.
Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа.

Небе не,колнати сме. Ќе ги изгубат сите до крај, нема шанси со Борусија и пс$ и 100 пати поарно да играат од денес, а на гости кај овие ќе го јадат, немаат јајца за на гости никој да победат.

Пулишич мора да си земе позицијата од Брахим, мора да има 10 ка... све усра од коа влезе, боље Чуквезе да останеше.... Муса добар ама со тројца копачи среде ништо.

Леао да ти ебам петата!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ова ли е европскиот Милан на Кретенале и тестисот наречен Пиоли???

Малдини пре ќе го дадеше Мањан него Тонали, бар ќе имавме еден добар играч сега у средина.

Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа.

Друже што е со тебе, дај да ти помогнеме малку, колку можеме толку!

Тоа што летово како економист се изгуби со економските проценки, не е толку страшно, никој не ти го зема тоа толку за зло. Опушти се.

Каков cope....одиграле добро ахахахаха, штрумф изгледа многу шумски печурки јадеш па ти влијаат на психа
Тебе не ти се допадна играва на Милан? Не гледам ништо грешно во постот на хмхм. Милан изгази, заслужија три бода, ама боже мој, немаа среќа и плус Ник Поуп беше ко луд.. брзо заборави дека примија пет од Интер и играа ко пички? Ова е екстра фудбал и ако продолжат вака со подобра завршница, ќе има подобри резултати. Голем удар е повредата на Мењо а и на РЛЧ, кој патем е одличен во секој меч и 2% тука не го спомнувате.

Друже што е со тебе, дај да ти помогнеме малку, колку можеме толку!

Тоа што летово како економист се изгуби со економските проценки, не е толку страшно, никој не ти го зема тоа толку за зло. Опушти се.
Кој се изгубил бе штрумфче? Колку нето потроши летово Милан, 30 миљона??

Па не биди смешен лани поише нето потрошивме од оваа сезона.

Ако знаеш што значи нето.

Тебе не ти се допадна играва на Милан? Не гледам ништо грешно во постот на хмхм. Милан изгази, заслужија три бода, ама боже мој, немаа среќа и плус Ник Поуп беше ко луд.. брзо заборави дека примија пет од Интер и играа ко пички? Ова е екстра фудбал и ако продолжат вака со подобра завршница, ќе има подобри резултати. Голем удар е повредата на Мењо а и на РЛЧ, кој патем е одличен во секој меч и 2% тука не го спомнувате.
Не ми се допадна играта, тоа сме го надиграле противникот ама сме немале среќа ме потсеќа на Македонска репрезентација пред 10-15 години кога имавме тесни утакмици со сите појаки противници како Хрватска, Енглеска и слично а на крај пак последни на табела.

Цела "добра" игра у први 20-30 минути вечерва се сведе на сила, на мускули, пак не се знаеше кој што игра...

Back
На врв Bottom