Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
So 8 igraci vo osbrana

Attachments

• Fu0hVgWWwAgH1WY.jpeg
    Fu0hVgWWwAgH1WY.jpeg
    80,9 KB · Прегледи: 36
Јас би одел ваму со Салемакерс или некој од Де Кетеларе, Ребиќ, па и Ориги. Треба малку физички посилни за овие.

Пиоли ќе се одлучи за Месијас.

Јас би одел ваму со Салемакерс или некој од Де Кетеларе, Ребиќ, па и Ориги. Треба малку физички посилни за овие.

Пиоли ќе се одлучи за Месијас.

poarno pioli da vleze da igra negoli rebic ili origi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Против Милан се заебува само тој што ќе проба да доминира, се надевам и Интер ќе тргне како Наполи. Ако нема простор, Милан не знае што да прави, а може да го изеде, ако ништо друго по некоја грешка.

Не може бе цело полувреме речиси ништо да не изиграш, единствено тој напад кога Калабрија место да ја врати накај 11 метри, паралелно со гол ја пушти.

Последно уредено:
Murco zapnal na nerrzeno i se ke naprai da ne izgubi , samo da ne dava nekoj bezvese Roma pa tesko da ja vratime

Kolku i da nisto ne pokaza do sega Rebic morase da dobie 20tina minuti na smetka na Ziru

Na Teo ne mu se igra fudbal kur go boli

Не знам што повеќе ме нервираат дали глупите топки кон Жиру или кога и тие ретките што ќе стигнат до него, тој ќе ги засере.

Ke mu se udri po glava ova na timot sto se fokusirat na Chl , sramno vakvo ponasanje od del od igracite , na kraj ke ostanat bez nisto

Ako im e, Pioli na x odese da mu ebam luzerot da mu ebam pusi kur dogodina vo Bologna da ti ebam kelavicata gnasna

Тоа е подобри беа со 1000 повредени.....Пиоли пак покажа дека не знае да направи игра напаѓачка.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom