Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ne e dete 25 godini e, go planiraat za tret golman toj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зошто трет голман да зафаќа место во ростерот како non eu player.
Не ја гледам поентата за купување на трет голман,зар не можеше некој од децава Plizzari,Jungdal,Pseftis или Desplanches да го стават за трет голман.

Последно уредено:
Зошто трет голман да зафаќа место во ростерот како non eu player.
Не ја гледам поентата за купување на трет голман,зар не можеше некој од децава Plizzari,Jungdal,Pseftis или Desplanches да го стават за трет голман.
Саше бе сам се издаваш со профиливе. Малце ти е еден сега уште еден направи. Ама со имињава на латиница ја утна. За греота.

Саше бе сам се издаваш со профиливе. Малце ти е еден сега уште еден направи. Ама со имињава на латиница ја утна. За греота.
Тебе изгледа Sherlock Holmes те викаат по дома.

Тебе изгледа Sherlock Holmes те викаат по дома.
Згрозен сум од ваквото арогантно однесување и третман,запомнете само кармата е кучка.
Нема потреба од нови банови,санкции и рестрикции,јас се одлогирам и никогаш повеќе нема да се логирам тука.

Ајде иди пак исплачи се, кажи дека нема се вратиш никад повеќе и нема се логираш и направи уште 3-4 профили.

Здраво другари,
Јас сум Томас нов сум тука и многу години сум голем фан на Милан,се надевам дека ќе имаме убава дружба,ќе разменуваме многу мислења и дискусии,ќе го бодриме клубот и ќе славиме многу победи и успеси но и ќе бидеме поддржувачи на клубот кога нема да се одвиваат работите како што сакаме и очекуваме.
Среќни и убави празници на сите :)

Здраво другари,
Јас сум Томас нов сум тука и многу години сум голем фан на Милан,се надевам дека ќе имаме убава дружба,ќе разменуваме многу мислења и дискусии,ќе го бодриме клубот и ќе славиме многу победи и успеси но и ќе бидеме поддржувачи на клубот кога нема да се одвиваат работите како што сакаме и очекуваме.

Jack Butland од Кристал Палас на позајмица до Јуни во Манчестер Јунајтед.
Добар обид Шаше. Ајде нареден пат може ќе ти успее.

Здраво другари,

Нема да има никаков проблем, доколку твоето срце е

чисто и добронамерно и не знае за омраза.

Здраво другари,

Опиши го Ибрахимовиќ со една реченица, да видимо дал си примен :icon_lol:

Бенасер пред потпис за нов договор до 2027...што е супер али клаузулата од 50 миљона ќе остане...што значи уште летово можат Њукасл за курч да го соберат....

Али бар ќе има 50вче да му се земе замена.

Уште Леао да продолжи и можат да се фокусираат на трансфери за летово, ќе ни фали напаѓач, средината, еден у одбрана и десно крило.

oooo Кај е гревот што се трескаше од земја дека за без пари ќе си отидат сигурно?
Автоматски споено мислење:

Не се трескајте од земја другари.....конечно имавме среќа да тепаме со факинг Фиорентина дома после 100 шанси за нив и да сме на минус 8 од факинг Наполи, за Кеси и Ромањоли не ни треба замена а се може и без Леао и Бенасер...

Битно на крај на сезона финансискиот гуру Кастиел кога ќе ги спрема финансиските извештаи у плус да бидеме.....
Кај си бе гревче? Нели за без пари Леао и Бенасер сигурно ќе си одат? Се гледа дека ептен се разбираш во фудбал. Патетика.

oooo Кај е гревот што се трескаше од земја дека за без пари ќе си отидат сигурно?
Автоматски споено мислење:

Кај си бе гревче? Нели за без пари Леао и Бенасер сигурно ќе си одат? Се гледа дека ептен се разбираш во фудбал. Патетика.

Што мора веднаш гревче и такви муабети, може да се провоцираме и без да се навредуваме.

Што мора веднаш гревче и такви муабети, може да се провоцираме и без да се навредуваме.
Кој како заслужил. Да не му ги копам старите постови кај што прв вреѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom