Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета и жално, моеше да стане легенда кај нас.Кога сме кај Кесето, денеска не ни влегол од клупа.
Кога сме кај Кесето, денеска не ни влегол од клупа.
Таа со Болоња лошо ја удри со пета. Иначе почнаа да го респектираат повеќе, да му ја бранат таа лева страна, а дечкото покажува фудбалска интелигенција и почнува да влага и на десно а и општо да менува начини на постигнување голови.Леао има или феноменален финиш или ти доаѓа да му влезеш на терен и да го прашаш зошто бе така лош шут/одлука.
Вчера првиот гол и шутот со лева, кој не го очекуваа, а одличен беше и оној трет, многу прецизен, против Болоња шутот на прва статива, додека сите очекуваа на подалечна. Михајловиќ изјави после натпреварот дека лошо ја зафатил, па затоа така излезе шутот, што знам, но сакам да верувам дека не е.
И што е посилен противник, Леао и Тео не солираат толку, играат поедноставно и посигурно, многу често тоа изгледа и подобро. Ги нема оние моменти кога пробуваат по неколку пати на натпревар да дриблаат помеѓу два-тројца.
Таа со Болоња лошо ја удри со пета. Иначе почнаа да го респектираат повеќе, да му ја бранат таа лева страна, а дечкото покажува фудбалска интелигенција и почнува да влага и на десно а и општо да менува начини на постигнување голови.
Уште да почне да скока и да мава со глава како што е физички доминантен, ќе биде у топ 3 у свет, ако и сега не е тоа.
ЈануариДа се уозбили малце би бил играчиште, не слуша никого и Ибра во книгата има напишано дека е единствениот играч што не можеш ништо да му советуваш.
Сега искина, следна ќе трчка темпо и ќе свирка.
Калабрија тешко дека ќе го седне на клупа, едино некоја глупост или повреда.
Јануари
Leao has previously referred to Ibrahimovic as his "big brother", according to GOAL. The same news outlet quoted Leao saying this last month: "Since he arrived, he has been talking to me, giving me advice on how to improve, how to position myself in the penalty area.
"He's a great player and I want to learn as much as I can with him by my side."
Април
On Ibrahimovic: “If you are not psychologically strong, it becomes complicated. He has a strong personality, he has played with great players and has a great history behind him.
“In training, he is a person and in games he is completely different, very competitive. He is an arrogant player, but in a positive sense, because he always wants to win. He is someone who can help me a lot from a football point of view.
“In training he is very close to me, since his arrival he has had this attitude with me. He gives me a lot of advice, he tells me that I can do much better and that I have the potential to become a point of reference for Milan.”
Дечкото е феномен, мора да разбереме сите дека не секој е созреан и ќе биде ко Меси и Роналдо на 23 години, Мбапе да не е подобар? Прима совети или се кара таму со Меси и Нејмар за пенали? Нејќе да истрча контра?
Иаме добитен тикет со момаков, од сезона во сезона се развива и станува се појак и појак, наше е само да го задржиме и да издомираме со него, стварно не гледам зошто би гледале само негативно на него кога ни е буквално движечка сила на тимот.
А еве ти ја и изјавата од Ибра, не е баш така како што сакаш да ја преставиш, НЕ МОЖЕЛ ништо на почетокот, а не дека тоа трае до ден денес.
“We all have a different character. He is young, he is maturing, he can still grow a lot for the talent he has. I couldn’t stimulate him. If he doesn’t help himself, no one can help him. Before this season. He totally changed, he figured out what to do on his own,” he said.