Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Попрво штопер ќе договорат, средина ќе почекаат а може на крај и да останеме со истите играчи.
Требаше сличен профил на играч да донесат како Кесето, Ренато официјално во ПСЖ 15м што и не е некоја сума али плата таква во Милан нема шанси да добиеше.
На крај еден од Специа ќе го најдат, и за Зијеч стивна работава.

Суровата реалност на Калчо vs ПЛ, за жал.

Иначе за тој Ндичка од Ајтранхт, мислам дека треба да го соберат па замена за Кеси да се бара по позајмици или нешто слично.

Суровата реалност на Калчо vs ПЛ, за жал.

Иначе за тој Ндичка од Ајтранхт, мислам дека треба да го соберат па замена за Кеси да се бара по позајмици или нешто слично.

Не ќе да е само до парите, конкретно за Чуку зборувам.
Дечкото е фан на Челзи и кога Тери му јавил (меѓудругите), јасно било каде ќе заврши.

Не ќе да е само до парите, конкретно за Чуку зборувам.
Дечкото е фан на Челзи и кога Тери му јавил (меѓудругите), јасно било каде ќе заврши.
Не ни навлегувам во тоа, само понудените суми за него ми беше за цел да ги споредам. Колку ние можеме да дадеме за таков талент кој нема многу првотимски фудбал видено, а колку може екипа ко Челзи од ПЛ.

Веројатно сме пробале да удриме џекпот ко со Калулу ама сосем различен маркет се Англија и Франција.

Не ни навлегувам во тоа, само понудените суми за него ми беше за цел да ги споредам. Колку ние можеме да дадеме за таков талент кој нема многу првотимски фудбал видено, а колку може екипа ко Челзи од ПЛ.

Веројатно сме пробале да удриме џекпот ко со Калулу ама сосем различен маркет се Англија и Франција.

Јасно.
Но, од друга страна, англиските екипи повеќе сакаат да си ги молзат домашните. На пример, Чуку да изразил желба за Милан, можеби не за три милиони, ама за некои девет-десет Вила би го продала.
Вака им доаѓа Челзи, знаат дека имаат пари и бараат секакви суми.

Тонали истегна мускул. У пм па ли со повреди цела сезона ќе се мачиме...

4-0 водиш смени бе цел состав ти ебем, највише сум мрзел на толку разлика не им дава шанса на другите.... и увек таке ќе се повреди некој.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

4-0 водиш смени бе цел состав ти ебем, највише сум мрзел на толку разлика не им дава шанса на другите.... и увек таке ќе се повреди некој.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Не мењаше пошто и утре ќе играат пријателска и тие што не играа денес ќе играат утре.

Да ни фалеше најмногу АМ, таму некој ќе се повредеше. Јасно е тоа, нема потреба за нервози.

Го имаме братот Раде, без паника.

Денеска изиграле уште една пријателска со некој аматери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom