Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да, тоа што сака да дојде во Милан, на нас ни е единствена предност. Прашање е само колку е разликата, ако е поголема, како што се спомнуваат 15-20 милиони, ќе биде тешко да попушти и Лил. Во тој случај може да се предомисли и Ботман.

Добро е што прават од Милан привлечен клуб. Неколкуте добри примери со развој на фудбалери, плус можноста да играат ЛШ и да се борат за титула, се главните причини. Уште да .не се премногу скржави. :D

Тоа и мене ми се свиѓа што почнува да станува привлечен за фудбалери. За неколку години очекувам и поголеми имиња во Милан, доколку се оди по план со стадион и такви ствари.

После пола година преговори ја мислам дека подолу не може да ја симнат цената.
Едно време нели се пишуваше дека бара 5.5мил плата, сега е околу 4 мил.
Исто пробуваат и со Ботман да намалат цена, ама дали ќе успеат ќе видиме.

Нормално дека како опција ќе ги пишат сите леваци, само колку се сериозни со него или ќе одат да пазарат од кај комшиките. :D
Пау Торес и еден од Ајакс исто им се опции.

Што не им текне на пример за Бејл да се распрашаат. Не е дека некој се тепа да го земе, а во Милан баш би си ја повратил желбата за фудбал, плус би добиле класа искусен фудбалер.

Што не бидна на времето трампата за Јанкуловски-не бидна :D . Зошто да не се проба пак.

Noa Lang gledajte go Holandija Wales starter e

Sent from my iPhone using Tapatalk

Што не им текне на пример за Бејл да се распрашаат. Не е дека некој се тепа да го земе, а во Милан баш би си ја повратил желбата за фудбал, плус би добиле класа искусен фудбалер.

Што не бидна на времето трампата за Јанкуловски-не бидна :D . Зошто да не се проба пак.

Па и Ди Марија ја не би имал против да се земе за десно крило

Па и Ди Марија ја не би имал против да се земе за десно крило
Prviot ne igra cela sezona, jasno mi e zaso nieden jak klub ne pregovara so nego, za Di Maria site vikaat deka sakal samo 1 god dogovor pa zatoa ne se dogovorile so Juve taka da…

Prviot ne igra cela sezona, jasno mi e zaso nieden jak klub ne pregovara so nego, za Di Maria site vikaat deka sakal samo 1 god dogovor pa zatoa ne se dogovorile so Juve taka da…

Јасно ми е тоа. Знам дека Бејл е скапаница без мотив, што си го планира пензионирањето добри 7 години уназад, ама мислам дека моменталната атмосфера во екипата на Милан, е толку јака, што може и од мене да направи фудбалер, а камо ли да не му го врати ентузијазмот на еден таков фудбалер.
Не мора да е Бејл на крај краева, ама мора да донесат барем еден од тој профил-поискусен фудбалер за да не бидеме обљубени пак во групи како лани.

Се зборело вчера и со агентите на Распадори. Малдини нема намера да се натпреварува за Ботман. Ако прифатат прифатат ако не ќе се сврти кон Бремет и Часале од Верона. Не е лоша опција и овој од Верона.

Ние тука треба повеќе да навиваме Калулу да биде прв десен бек него за нов централен. Ќе се врати Кјаер и кој сака нека дојде нема да игра пред него.

Ние тука треба повеќе да навиваме Калулу да биде прв десен бек него за нов централен. Ќе се врати Кјаер и кој сака нека дојде нема да игра пред него.
Kjaер има 30+ години и се враќа од тешка повреда. Бог знае и каков ќе се врати. Мора штопер по секоја цена без разлика калулу кај ќе игра.

Наводно ПСЖ го барале Ботман....има пари па има ПСЖ пари, не верувам дека ќе ги одбие ако е вистина....

Kjaер има 30+ години и се враќа од тешка повреда. Бог знае и каков ќе се врати. Мора штопер по секоја цена без разлика калулу кај ќе игра.
Не е дека не ни треба но со оглед што може да се игра и со
Калулу Кјаер Томори Тео
и друга варијанта
Флоренци Калулу Том и Тео
мн повеќе ни треба замена за Тео и ултра силна 10ка.
Не разбирам како штопер е приоритет кога замена за Тео немаме, а за 10ка да не зборам.

Не е толку колку што е потребен централен бек. Кјаер не знаеме каков ќе се врати, а Габија опција од клупа.

Лево ќе игра и Флоренци, Калабрија, па и Калулу.
Замена за Тео треба да е последен трансфер.

Флоренци за 2.5-3 мил изгледа ќе го откупат.
Мора да земат играчи од лигата. Заниоло и Распадори се засега најгласни шпекулации.
Белоти го нема никаде, а ни Берарди ни Скамака. Заборавија медиумите на нив.

Не е дека не ни треба но со оглед што може да се игра и со
Калулу Кјаер Томори Тео
и друга варијанта
Флоренци Калулу Том и Тео
мн повеќе ни треба замена за Тео и ултра силна 10ка.
Не разбирам како штопер е приоритет кога замена за Тео немаме, а за 10ка да не зборам.
Не. Пошто Кјаер бог знае каков ќе се врати, Калулу не е штопер десен бек е без разлика што може да игра штопер. Габија е смешен и остануваме само со 1 класичен штопер. Не е Малдини ретардиран што се запнал за штопер да земе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom