Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не верувам во тоа и нема да одат толку далеку, освен ако нема друг тим од ПЛ кој ќе понуди исто толку.

Доволно им е 40мил и нема што да ја зголемуваат понудата кога ние не ја зголемуваме.

Ima nekoja frka Jacobeli i Leao na twitter , ne mozem da ja razberam situaciata , no Jacobeli pisal nekoj status za smena na agentot od Leao ima pisano samo smeenje

Пишува дека Леао ги одолговлекува преговорите за после светското за дополнително да си ја покачи цената и барањата.

Леао се изнасмеа на твиот, но овој му пишува дека и другите во минатото се смееа, изјавуваа љубов кон клубот, па на крај заминаа.

Шо знаат нека прават ама летово мора да се продолжат Бенасер и Леао. Ако не ги продолжат летово, ќе биде доста заебано :D

Леле каков куршум у колено избегнаја со оној Кабак :pos:

Каква дупкетина од играч
Ај не спомнувај двапати зашто и летово бараме дефанзивец, да не им текне да го избацат као некоја седма опција, знаеш романтични се нашиве, памтат симпатии.

Озан Кабак. Самото име си кажува све. Озан = Поет, а Кабак = Тиква (на турски). Поетот Тиквар.
Ме потсеќа на оној нашиот што служи за меме, таа средовечна, белокоса, манијачка и педофилска будала што пишува некои патетики глупи као за 5то одд и што глеа во далечината со замислен поглед и два прста на брадата ко кретен, го заборавам како се викаше.

Ај не спомнувај двапати зашто и летово бараме дефанзивец, да не им текне да го избацат као некоја седма опција, знаеш романтични се нашиве, памтат симпатии.

Озан Кабак. Самото име си кажува све. Озан = Поет, а Кабак = Тиква (на турски). Поетот Тиквар.
Ме потсеќа на оној нашиот што служи за меме, таа средовечна, белокоса, манијачка и педофилска будала што пишува некои патетики глупи као за 5то одд и што глеа во далечината со замислен поглед и два прста на брадата ко кретен, го заборавам како се викаше.

20220517_084344.jpg

:pos: :pos: :pos:

Поетот Тиквар вика :pos::pos::pos::pos:
Автоматски споено мислење:

8EB1C628-8A58-4E89-ACDF-6F7F83D0E408.png

Последно уредено:
Ништо ново од Романо пред три дена истото го пиша. :D
Ново за нас е ако е постигнат договор со Лил.

За Ботман Њукасл давале 50 миљона...нема шанси нашиве толку да дадат за еден играч.....а Бремер најверојатно ќе иде у Интер...

Боље да донесат пак некој нив Кјаер за мали пари него да дадат многу за некој непроверен.

За Ботман и Бремер вредат да се дадат пари али со Арапиве неможеш да се наддадеш така да тоа е...

Фин текст од Фајненшл Тајмс со неколку инсајдерски изјави од Елиот и РедБирд. Изглеа америве ептен го поштуваат господинот Џери.

Али делот којшто ме насмеа највише:

Surrounded by lemon trees and over a spread of prosciutto crudo and buffalo mozzarella washed down with Aperol spritz, Cardinale reassured Maldini that he remained central to the future of a club that just days earlier had been crowned champions of Italy for the first time since 2011.

И како да не прифати Малдини нов договор, ај како?! Го частел пршута, моцарела и Аперол овој. Само луд човек опкружен со лимонови дрвја и додека јаде моцарела од топките на едно дебело бафало и залива со аперол не би прифатил нов договор.

Господине Џери, очекував повеќе од вас. Не заебавај, ја можам Малдини да го частам пршута и аперол. Види таму некој бел тартуф од пределите на дождовната шума во Велс, или црн кавијар од иранска белуга риба или јапанска кралска јубари диња, не се брукај со моцарела и пршута жими топкиве.

Фин текст од Фајненшл Тајмс со неколку инсајдерски изјави од Елиот и РедБирд. Изглеа америве ептен го поштуваат господинот Џери.

Али делот којшто ме насмеа највише:

Surrounded by lemon trees and over a spread of prosciutto crudo and buffalo mozzarella washed down with Aperol spritz, Cardinale reassured Maldini that he remained central to the future of a club that just days earlier had been crowned champions of Italy for the first time since 2011.

И како да не прифати Малдини нов договор, ај како?! Го частел пршута, моцарела и Аперол овој. Само луд човек опкружен со лимонови дрвја и додека јаде моцарела од топките на едно дебело бафало и залива со аперол не би прифатил нов договор.

Господине Џери, очекував повеќе од вас. Не заебавај, ја можам Малдини да го частам пршута и аперол. Види таму некој бел тартуф од пределите на дождовната шума во Велс, или црн кавијар од иранска белуга риба или јапанска кралска јубари диња, не се брукај со моцарела и пршута жими топкиве.
А тек да му извадел на маса посебна салама, вегета, бело сирење и шливовача.....па без пари ќе прифател Малдини да работи.

Football chief of
@telegraaf
Valentijn Driessen: “Milan actually completed the signing of Noa Lang but had an ownership change. Maldini is the technical director but hasn’t received the OK to finalize the deal. The moment it’s approved Lang will join Milan.”

Најнова шпекулација за дефанзивец, за некој јужно кореец од Фенербахче :icon_lol: ..

Вака на Јутуб типот изгледа на компилација од Ван Дајк и Хари Мегваер :kafence:...за мали пари изгледа на солиден играч.

Одма ја демантираа таа шпекулација, демек Наполи е заинтересиран доколку им замине Кулибали, а не ние.

Dali Milan ima podobar tim so Adli Sanches Pobega Origi ili ne sma napraile cekor napred od lani ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom