Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Zosto Tonali ne e ni na klupa na utakmicava so Argentina? :eek:
Од тактички причини не е ниту повикан во репрезентацијата од страна на магот Роби Манќини. Не знам ни зошто се чудите коа е скроз евидентно дека Матео Песина и Мануел Локатели следниот капитен на Јувентус се класа бољи играчи. Затоа и Италија испадна од Македонија, нема да игра на светско првенство и изгледа смешно против Аргентина. Затоа што или Манќини се смета за преголем стручњак револуционер или други ликови и струи ја кројат репрезентацијата на Италија.

Од тактички причини не е ниту повикан во репрезентацијата од страна на магот Роби Манќини. Не знам ни зошто се чудите коа е скроз евидентно дека Матео Песина и Мануел Локатели следниот капитен на Јувентус се класа бољи играчи. Затоа и Италија испадна од Македонија, нема да игра на светско првенство и изгледа смешно против Аргентина. Затоа што или Манќини се смета за преголем стручњак револуционер или други ликови и струи ја кројат репрезентацијата на Италија.

Izminatava nedela gledam sliki od Tonali vo reprezentacija, hajpnat ke go gledam vecerva :pos:

Mancini so mozocen udar predizvikan od golemiot Trajkovski

Адли на летните подготовки ако не го импресионирал Пиоли ќе оди на позајмица.

Адли на летните подготовки ако не го импресионирал Пиоли ќе оди на позајмица.
Кои црни летни подготовки сезоната заврши прошлата недела???

Кои црни летни подготовки сезоната заврши прошлата недела???
Пред да почне новата сезона има летни подготовки кои почнуваат од 4 јули каде што физички се спремаат за новата сезона и каде што нови играчи или младинции имаат шанса да докажат дека заслужуваат место во тимот.

Пред да почне новата сезона има летни подготовки кои почнуваат од 4 јули каде што физички се спремаат за новата сезона и каде што нови играчи или младинции имаат шанса да докажат дека заслужуваат место во тимот.
Па да ама тие се за месец дена...овој Адил уште не дошол у Милано а новинариве го спакуваа да си оди :D

Па да ама тие се за месец дена...овој Адил уште не дошол у Милано а новинариве го спакуваа да си оди :D
Исто ко ти што ги спакува РедБирд со финансииве? :icon_lol:

Искрено не верувам да е спремен за прв тим, не ми делуваше така во Бордо ама ако успее да изненади тоа е само плус за нас.

Во случај да треба позајмица мислам дека ќе има доста интересни екипи во Серија А каде што ќе може да набие искуство.

Исто ко ти што ги спакува РедБирд со финансииве? :icon_lol:

Искрено не верувам да е спремен за прв тим, не ми делуваше така во Бордо ама ако успее да изненади тоа е само плус за нас.

Во случај да треба позајмица мислам дека ќе има доста интересни екипи во Серија А каде што ќе може да набие искуство.
За од клупа топ ќе легне.

А за финансиите нема тука пакување, се што е на хартија си е црно бело јас убаво пишав горе моја анализа. Технички клубот е уште на Елиот се док не го врати заемот РедБирд.

Ако не го врати ќе им се деси исто што и на Кинезот пред нив..

За од клупа топ ќе легне.

А за финансиите нема тука пакување, се што е на хартија си е црно бело јас убаво пишав горе моја анализа. Технички клубот е уште на Елиот се док не го врати заемот РедБирд.

Ако не го врати ќе им се деси исто што и на Кинезот пред нив..
Да да компанија што работи 25 години во областа на спортот е исто што е и Анонимен Кинез па немало да врати долг.

Не верувам дека Адли ќе оди на позајмица, дури и да го доведат Кателар (играч со одлични карактеристики, од сите млади фудбалери што не поврзуваат, овој ми е прв избор), а да остане Брахим, пак верувам дека ќе го остават Адли, затоа штое може да го искористат во различни улоги.

Ептен ако се претера со трансфери, во што не верувам, Адли ќе оди на позајмица.

Па подобро да не играл Тонали..Манчини мртваткот и од Сан Марино ќе губи.

Не верувам дека Адли ќе оди на позајмица, дури и да го доведат Кателар (играч со одлични карактеристики, од сите млади фудбалери што не поврзуваат, овој ми е прв избор), а да остане Брахим, пак верувам дека ќе го остават Адли, затоа штое може да го искористат во различни улоги.

Ептен ако се претера со трансфери, во што не верувам, Адли ќе оди на позајмица.

Монца не му бега :)

Financial structure #Milan #RedBird . Beyond the inferences: - there is no 300m JP Morgan loan (nor other banks) - #Elliott does not lend 600m - there is vendor loan as often in acquisitions, with precise repayment times, but not 15% We will know more soon #Cardinale #ACMilan

Премногу имиња низ медиумите почнаа од Белгија, па се до Аргентина.

Па понуда Салемакерс и 25 мил за Заниоло. :ROFLMAO:
Габија и Побега за Бремер.

Potvrdeno e za Noa, Botman deka ima kontakti tie prikazni za Zaniolo se na Gazzeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom