Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да не биди како со кинезо, банкротиран, а го купи Милан.

Море ви дојдам таму :icon_mrgr: Живи депресии последниве страници како да сме банкротирале и Јонгхонг Ли го добил судскиот спор заедно со Фасобели. Ако во нешто верувам, тоа е Малдини, а ако Малдини верува, и ко што читам, ќе продолжи да ја врши истата функција во клубот, значи нема никаков сомнеж и простор за паника. Елиот посекако останува како малцински акционер, а верувам дека на новиов конзорциум, ако веќе се нафатил на ваква лукративна зделка, му одговара само да го подобри тимот, а не да го ослаби.

Вакви реакции имавме и за Елиот кога дојде, па еве, три години подоцна сме шампиони.

Со други зборови Елиот го шиткаат клубот на самите себе и плус камата ќе лапнат....а кој ќе ја плати каматата??? Милан.....

Ако ова е точно мислам дека тешки денови идат за Милан од наш навивачки аспект.....Газидис е очигледно тука да осигура Ареснал сценарио, кај што нема трошење на многу пари......

Скудетотво иде на душа на Малдини, Масара и скаутингот, они да не беа ќе бевме у иста состојба како Рома сега..
Бетер од малине деца сте со патетиките. Да почнеме со Газидис ајде. Колку време Газидис не е во Арсенал? Откако си отиде ситуацијата им е бетер не подобра така да прекинете со тие муабети и трескање од земја. Друга работа продажбата ќе се комплетира во септември. До тогаш требаат ли финансии? Треба ли трансфери? Плати и останати глупости. Епа затоа е тој кредит. А не крај на светот. Чим Малдини останува тоа е доволен гарант за све. Уживајте малце во успехот и не се трескајте од земја со патетики.

Za nasi apetiti samo arapite ! Rapidna investicija so blanko cekovi vo klub so bogata istorija ,baska sega so ovie ceni na naftata dolgorocno ke nemavme zima( futbalski aspekt),ama
nekako nejkat arapi u srce na katolicka prestolnina ( Cizmata)

Мислам дека ништо не ми е јасно околу финансии, кредити, долгови.

Мислам дека ништо не ми е јасно околу финансии, кредити, долгови.
Како што пишав погоре фактички ред Бирд го купуваат Милан за 600 миљона а другите 600 им ги дава Елиот и плус камата ќе се плаќа на тоа.....и плус тоа е сума за 70% од клубот, другото останува на Елиот како што читав.

Што значи фактички овие Ред Бирд не влагаат ни со 50 посто свој капитал у Милан....

Како што пишав погоре фактички ред Бирд го купуваат Милан за 600 миљона а другите 600 им ги дава Елиот и плус камата ќе се плаќа на тоа.....и плус тоа е сума за 70% од клубот, другото останува на Елиот како што читав.

Што значи фактички овие Ред Бирд не влагаат ни со 50 посто свој капитал у Милан....

Не разбираме ние финансии, голема игра играат, Елон Маск со наем го купи Твитер, седи и следи. У тој свет не работат со нивни пари не ги чепкаат има голема игра позади наемите, не се кинези вие, класични Амерички капиталисти.

Не разбираме ние финансии, голема игра играат, Елон Маск со наем го купи Твитер, седи и следи. У тој свет не работат со нивни пари не ги чепкаат има голема игра позади наемите, не се кинези вие, класични Амерички капиталисти.
Јас зборам затоа што разбирам.

Елон Маск уште не го купи твитер, а мора да го купи со наем затоа што нема 50 миљарди у банка.

Има акции у Тесла што ако ги продаде дел за да прибере 50 миљарди акцијата на Тесла ќе падне толку ниско што ќе пропадне цела корпорација.

Јас зборам затоа што разбирам.

Елон Маск уште не го купи твитер, а мора да го купи со наем затоа што нема 50 миљарди у банка.

Има акции у Тесла што ако ги продаде дел за да прибере 50 миљарди акцијата на Тесла ќе падне толку ниско што ќе пропадне цела корпорација.

Ја иам доверба у Малдини, да се надеваме дека ќе бидат добри сопственици овие.

Ја иам доверба у Малдини, да се надеваме дека ќе бидат добри сопственици овие.
У Малдини и јас имам али човекот неможе од свој џеб да купува играчи.

Мада ако останува, а ќе остане.... ваљда му било ветено нешто, бар за нијанса појак проект од овие прошли 3 години.

Не се занимава со спорт 25 години, туку две ипол декади, ти ебам грингото :)

Прво, да видиме официјално што и како е. Второ, по мене не е исто дали е задолжен фондот или Милан.

Прво, да видиме официјално што и како е. Второ, по мене не е исто дали е задолжен фондот или Милан.
Мислам дека е фондот од тоа што го читав. Што е пак боље варијанта него другата.

Zosto Tonali ne e ni na klupa na utakmicava so Argentina? :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom