Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кај Ромањоли е закомплицирано со неговиот втор договор, затоа и тие различни информации околу бројките.

Ова е бруто валда а колку е нето?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 323508

Најдов 6,5 е бруто.

И ја начекав инфо од 6.5 со бонуси пишуваше, ваљда бруто било.

Него со цел памет ќељајцава прв тим извадил пред битна текма со Наполи?

Стај втор тим тамо семката да ти ја ебем, ако извадат поволен резултат навали на реваншот. Вака сеа една повреда на некои битен играч пред дерби со Наполи и кур ќе скршат

Nokshir frizurava sam neka si izleze, Rebic neka igra desno krilo

Sale go mavaat mozocni udari celo poluvreme, ti ebam nesposobnoto kopile, ako ne go izvadi Pioli na poluvreme da mu ebam mater i nego

Флоренци многу подобро се справува со Перишиќ, отколку Калабрија на претходното дерби.

Инаку не водат само поради лимитираниот индивидуален квалитет.

Тактички одлично поставено прво полувреме.

Боље играме кога се мачиме со повреди. Не се научени овие во полн состав да победуваат.

@Марли дали сега гледаш зошто треба да се инвестира во офанзива а не во дефанзивец.

Треба да се инвестира во одбрана напад и да ја затвориме дискусијата со разумен компромис. :D

koga pri vakov intenziven presing ne postignuvas gol e mn loso, igracive se iscrpeni, ne ceka tesko vtoro poluvreme

koga pri vakov intenziven presing ne postignuvas gol e mn loso, igracive se iscrpeni, ne ceka tesko vtoro poluvreme

Ќе им го уфрлиме пак Брахим да ги претрчува. :)

Туку, кого легна Салемакерс на земја? :D
Де Фрај?

Треба да се инвестира во одбрана напад и да ја затвориме дискусијата со разумен компромис. :D
Да но ќе инвестираат 30 за Ботман и 6,5 милиони за Месиас.
Автоматски споено мислење:

Штета што Калулу е низок и на детето му фалат едно 7-8 см да биде класа шопер.
Приоритет летово дефинитивно треба да биде десно крило а на Диаз да му се прекине позајмицата и да се најде друго дете што ќе го ротираат со Адли.

Последно уредено:
@Марли дали сега гледаш зошто треба да се инвестира во офанзива а не во дефанзивец.

Ја цело време зборим дека најбитно ни е десно крило јако да се земе, па после све друго. Си ме помешал со некого

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom