Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На крај ќе испадне дека поголем проблем ќе биде што ќе го изгубат капитенот за без пари него ли ќумбево ночериновско
Оваа сезона Ромањоли има поише добри утакмици изиграни него Кеси......башка Ночерино ги одбил Тотенхем така да сигурно се договорил со некој, ништо чудно со Јувентус пошо Интер немаат дупка у средина, нив лани ги закрпивме :icon_lol:

Едино Барселона ако стварно го земат...

Според досегашните информации пласирани по порталиве Кеси имал понуди од Барса, Интер и Јуве

Донарума ви фали? Не.
Хакан? Не.

Таке ќе биде и за Кеси коа ќе замине, дур отидне се плаче само после никому ништо.... санки ако извадиле 100 мил. од овие Халанд или Мбапе ќе дошол. Секако не гледамо ние паре ни јако име.

Е сеа греота што на Ромањоли му се крати пола плата а нејќе да си иде... Ама и тој нема да фали секако [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Е сеа греота што на Ромањоли му се крати пола плата а нејќе да си иде... Ама и тој нема да фали секако
Денеска изигра коректно нека му дадат 4 мил и нека остане, ке се најде наредни 5 сезони хихихи

Донарума ви фали? Не.
Хакан? Не.

Таке ќе биде и за Кеси коа ќе замине, дур отидне се плаче само после никому ништо.... санки ако извадиле 100 мил. од овие Халанд или Мбапе ќе дошол. Секако не гледамо ние паре ни јако име.

Е сеа греота што на Ромањоли му се крати пола плата а нејќе да си иде... Ама и тој нема да фали секако [emoji16]

Ako go saka klubot treba da ostane

Донарума ви фали? Не.
Хакан? Не.

Не е прашање дали некој ќе фали, парите што би се инкасирале од нив се проблем .Фала богу ниеден од нив не измислил фудбал ама во нив тројца има добри 130/ 140 милиони што можеа да се реинвестираат во изградба на поозбилна екипа.
Ромањоли и Калулу имаа многу среќа што Бенасер им ја сработи работата и не дозволи воопшто да бидат под притисок, иначе друго нешто ќе гледавме.
Експериментот со Кеси таму кај што беше ставен не треба да се повтори, иако логиката позади тоа беше издржана

Првиот гол на Жиру, Златан немаше никогаш да ги пикне, тоа движење кај него не постои со години, да би го пробал сигурно би бил во пензија.... ама нема да е во пензија зошто биле спремни да му понудат нов договор :icon_lol:

Me plasheshe pred utakmica Kalulu a kaj Inter beshe Dzeko..znaeme kakvi problemi imase vo skok igrata Kalulu, ali dosta naprednat izgleda i igra dobro koga go nema Tomori.

Me plasheshe pred utakmica Kalulu a kaj Inter beshe Dzeko..znaeme kakvi problemi imase vo skok igrata Kalulu, ali dosta naprednat izgleda i igra dobro koga go nema Tomori.

На сила и од немајкаде ќе стане штопер на крај :icon_lol:

Калулу е одличен играч без оглед дали некој чисти пред него и му олеснува или игра во тандем со озбилен централен бек. Вчера изигра за чиста десетка.

Бенасер исто така одличен, може најдобра партија годинава… Ромањоли исто на ниво.

Тео си ора кон напред, остава големи дупки позади себе у дефанзива, и малце лошо што не направи ситен фаул туку дозволи да биде исфрустриран од Дамбо, ама ќе беше ептен тиња да ни дадат гол токму после таа акција.

Жиру јас сепак мислам дека не е за прв тим, и во континуитет говорам дека ни е потребен напаѓач околу кој ќе градиме иднина. Да бидеме реални, доста среќа имаше при двата гола… првиот после одбијанац ко што би рекле србите и во голема гужва. Вториот беше словенски поклон.

Милан цела година не одигра натпревар со прв тим ко што треба и доликува. Ако се земе во предвид тој момент, фактот што сме на -1/-4 од прво место, многу ме радува. Покрај повредите, имаше неколку затворски утакмици, дали немавме среќа или судијата ни го зачука саглам.

Многу ми се допаѓа фактот што оваа екипа навистина се бори и дава се од себе, нешто што беше незамисливо до пред некоја година.

Ех таа утакмица со Специја, да им ебам се што им мрда по куќа.

Штета тој мочан пораз од Специја сеа многу ќе ни значеше тој натпревар. Како и да е имаме полесен распоред од Интер и Наполи до крај на сезона. Наше си е да дадат се од себе и да чекаат некој кикс на Интер и Наполи. Сеа во среда со Лацио. Па нека го освојат тој куп ако ништо друго.

Се крева премногу галама за стартот на Жиру врз Санчез, по мене неоправдано.

Не затоа што на Милан неколку пати му немаат свирено очигледни фаули, по што примал гол или добивал црвен, туку ова и не е фаул. Санчез веќе ја изгуби топката, Жиру стигна до неа и после го однесе затоа што физички е поцврст.

Се крева премногу галама за стартот на Жиру врз Санчез, по мене неоправдано.

Не затоа што на Милан неколку пати му немаат свирено очигледни фаули, по што примал гол или добивал црвен, туку ова и не е фаул. Санчез веќе ја изгуби топката, Жиру стигна до неа и после го однесе затоа што физички е поцврст.

На никој нормален тоа не му е фаул, освен на поретардираниот дел од интристите. Да беа во тој дуел два фудбалера со иста висина и градба ќе поминеше неприметно.
Вака, најдоа нешто како би се беселе на курот и би се осетиле помалце мочани и нека си се бесат слободно. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom