Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Газета го оценила Салемакерс со 4,5, а Кеси со 4. Имам видено фудбалер на Милан да биде оценето со 4,5, но не се сеќавам дека некој бил оценет само со 4.

Газета го оценила Салемакерс со 4,5, а Кеси со 4. Имам видено фудбалер на Милан да биде оценето со 4,5, но не се сеќавам дека некој бил оценет само со 4.
Нека се курчи и пак нека бара 9-10 м плата, се му ебам циганско, нека си иде скроз ич нека не го играат.

Бенасер и Тонали до крај на сезона, со привремено влагање на Бакајоко!

Кесето строго задна опција!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Pa i Krunic igra podobro na taa pozicija od nego..padnat e dosta a i so tie baranja vo drug klub vekje dolgo vreme ke sedese na klupa.

Тео класично куроболие им удри со тоа што го спружи дамфрис па го изигнорира за да го напушти теренот како програма од Фешн ТВ.

А лаутаро како прав велгоштанец, чекаше Тео да си замине прво:pos:
И два дена подоцна има велелепни цмиздрења од интерашите по интернетов. Преубо :love:

Гатузо vibes добивам од Тонали у видеово. Тоа е тоа што фали у денешниов фудбал, браво. :)
Сезонава буквално е лидер, каков напредок има од пред 1 година тоа е страшно, верувам дека и за брзо ќе се наметне како сериозна опција во репрезентација.

Тонали треба да биде капитен откако сегашниот капитен ќе го продаде кучата.

Нема предност пред братот Калабрија кој би требало да биде капитен следната сезона.

Ромањоли барем се дава целосно, го гледав како се радуваше во сабота. Доколку се земе и неговиот просек во Милан, дури и квалитетот на ова што го игра не е лош, а ќе биде многу битен поради повредата на Кјаер.

Веќе неколку месеци повеќе ми страв пред вакви натпревари, како сега против Сампдорија, отколку против некој клуб од врвот. Дури и оној пораз од Наполи беше незаслужен.

Мора висок интензитет против сите, во спротивно веднаш се појавуваат проблеми.

Победата против Интер треба да биде мотив да гризат уште повеќе, а не да се уфилмаат дека се фудбалски богови и доволно е само да се појават на терен.

=====

Како Милан се справуваше со пресинг

Mn euforija od derbivo, da ne zaboravime 7 boda sme do 5to mesto, mn lesno moze da padne se vo voda.

Kiksanje so Samp tip na ekipi nesmeat ni da pomislat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom