A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А и дека Берлускони му е и кум на едно од децата на ШеваЕдна од појаките работи кај Милан ми е што Шевченко и Берлускони се родени на ист ден.
![]()
После маказата против Атлетико, имам предосеќај дека и братот Леао може вака на несакајќи да зачука гол. Ако ова се деси тогаш би требало да сфати дека главата може да ја користи и за мислење освен за тоа гадните суканици што му висат ко скараџиски кобасици.До ден денес не знам и нема никогаш да сум сигурен дали сакаше шут или центар-шут. Движењето кажува шут, погледот кога се врти кажува центар-шут. Вечна енигма.
но од друга страна лани двата крпарачки трансфери Манџукич и Меите се покажаа ужасни, а од годинава таков сличен трансфер ми изгледа дека е Бало Туре.
Гледав интересно видео од оние спонзорирани од бмв со Месијата. Лани го имав на фантази и ми носеше поени, само појма немав дека има Пепелашка приказна.Не само тој, ниту еден од новите не е на задоволително ниво. Но, реално и уште е рано да се донесе конечен суд, Бакајоко беше очаен и веднаш се повреди, Меси не ни заигра. Мојот Жиру покажа нешто малку, но откако отсуствуваше поради корона е за никаде, а и ме плаши тој негов проблем со грб. Од него и Флоренци очекував многу повеќе.
Треба да се има во предвид дека се резерви, па и нормално е да се полоши од првотимците.