Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ovie seriozno pregovarale so Giroud hahaha

Ako ova e spicot i nisto drugo ne kupat pisi propalo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу добар извор мора да признаам.
Автоматски споено мислење:

Ovie seriozno pregovarale so Giroud hahaha

Ako ova e spicot i nisto drugo ne kupat pisi propalo

Секако ќе треба 2 шпица плус. Не знам што е смешно за Жиру. Топ играч да покрие и доаѓа бесплатно. Не знам што мислите колку пари има Милан за трошење.

Многу добар извор мора да признаам.
Автоматски споено мислење:

Секако ќе треба 2 шпица плус. Не знам што е смешно за Жиру. Топ играч да покрие и доаѓа бесплатно. Не знам што мислите колку пари има Милан за трошење.

Nz kolku pari ima Milan za trosenje ama ako Ibra i Giroud se spicovi ke go gledame pola sezona Rebic na taa pozicija. Dovolno ni e eden penzioner u Ibra so ke izigra 10 utakmici cela sezona.

Ne barame Haaland da se donese.

Ali da se ispazaruva nesto u prime godini primer Beloti, ne veruam da e preterano skap i da bara golema plata.

Nz kolku pari ima Milan za trosenje ama ako Ibra i Giroud se spicovi ke go gledame pola sezona Rebic na taa pozicija. Dovolno ni e eden penzioner u Ibra so ke izigra 10 utakmici cela sezona.

Ne barame Haaland da se donese.

Ali da se ispazaruva nesto u prime godini primer Beloti, ne veruam da e preterano skap i da bara golema plata.

Па веќе имаат од старт 45 за давање. 30 за Томори и 15 за Тонали. Хакан ако не продлжи тоа ќе е приоритет. Плус десно крило. Ќе има гарант уште некој шпиц ама нема да е нешто wow.

Може пак забегувам, но подобро Жиру, отколку Белоти, ако немаат некој млад талент во кој веруваат. Па следното лето нека бараат некој.

Може пак забегувам, но подобро Жиру, отколку Белоти, ако немаат некој млад талент во кој веруваат. Па следното лето нека бараат некој.

Beloti vo Milan ke dava mnogu golovi.

Baska e rabotnik se vklopuva vo filozofijata na ovoj Milan.

Beloti vo Milan ke dava mnogu golovi.

Baska e rabotnik se vklopuva vo filozofijata na ovoj Milan.

Далеку од тоа дека е лош напаѓач, но по мене Жиру е подобар и покорисен. Немам ништо и против Белоти, но веќе ако земаат некој што ќе треба да биде прв избор за наредни 4 години, нека бараат друг подобро.

Далеку од тоа дека е лош напаѓач, но по мене Жиру е подобар и покорисен. Немам ништо и против Белоти, но веќе ако земаат некој што ќе треба да биде прв избор за наредни 4 години, нека бараат друг подобро.

Nema spicovi na pazarov[emoji16]

Nz ja bi odel all in go zimam Griezman ili Icardi.

Ali od finansiski aspekt najverojatno naj adekvaten transfer e Giroud. Free agent u godini so nema da zima ogromna plata i valjda ke bide na 2 godisen dogovor.

Samo nz so vakvi transferi kako planiraat da pominat grupi LS.

Frka e da ne ne se zasilat dovolno i sledna sezona pak da bide maki macenje za top 4.

Sledna sezona Juve ke bide sig podobar od ovaa.

Inter ako nisto drugo ke ostane gore dole taa ekipa.

Roma konecno donese trener i mislam ke se umesa vo trka za mesto vo LS. Napoli i Lazio ne se za potcenuvanje. Atalanta klasika.

Naredna sezona ke bide uste po frka za top 4.

Жиру ради естетиката и елеганцијата во секое време пред вечниот младич Белоти.
Ќе даде можда три гола се на се, ама затоа ќе бидат прекрасни :cool:

Малку доцнат со реакцииве кон Мино али ми се допаѓа ставот,штета што ќе останеме уште една сезона со најголемото говедо.
Капитен за следната сезона претпоставувам ќе биде Кесито или Калабрија

Овој циганот доаѓа од друга лига, не знае јазик не знам како ќе се снајде.

У тимов моментално има поише играчи што зборат француски и шпански од италјански. Калабрија е единствениот италијанец у прв тим следна сезона.

Јас би сакал Ромањоли да излезе од сета оваа ситуација како победник и да успее да си го покаже потенцијалот (се надевам дека го има и првите сезони беше добар затоа што е добар, не затоа што играше во бантер екипа па немавме со кого да го споредуваме).

Само што заврши првенството, а ние почнавме со трансфери. Дај прво да видиме што се случи.

Дали сте задоволни со постигнатиот успех? Дали е ова испод или изнад можностите на овој тим? Кои беа најдобри? Кој изненади позитивно, а кој разочара? Дали тренерот заврши добра работа?
Се на се со оглед на тоа што таргетот беше топ 4 целта е исполнета.Во ростерот имаме многу млади,зелени и неискусни играчи Пиоли и Малдини добро изменаџираа ситуација.
Од играчите Калабрија изненади и со Кјаер беа најстабилни и константни позади.Малиот Калулу да не го заборавиме иако не е граден како штопер кога немаше кој и се бараше од него да игра детето си изигра.Не е спорен придонесот на Тео во офанзива но многу треба да поработи во дефанзива.Токму поради него Хауге,Леао па и Ребич по левата страна со Тео не може да функционира бидејќи овие тројца слабо може да покријат позади кога Тео оди офанзивно па Пиоли во финишот од првенството го стави Хакан лево а Диаз ценрално.Кессие секоја чест,животно е човекот и не ме чуди ако следната сезона тој ни е капитен во ростерот.Ребич и Бенасер ме разочараа имаа повреди и не беа константни и очекував многу повеќе од нив.Од Леао многу се очекуваше и разочара највеќе и не знам што ќе прават со него.Хакан колку сакате може да го хејтате но беше еден од подобрите во ростерот тој ја врзуваше офанзивата,има прегледност и креира шанси и асистенции,не беше константен поради фактот што немаше конкуренција и Диаз не покажа ништо цела сезона освен во финишот.Салемакер се труди многу и тоа е се што можам да кажам за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom