Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу добар извор мора да признаам.
Секако ќе треба 2 шпица плус. Не знам што е смешно за Жиру. Топ играч да покрие и доаѓа бесплатно. Не знам што мислите колку пари има Милан за трошење.Ovie seriozno pregovarale so Giroud hahaha
Ako ova e spicot i nisto drugo ne kupat pisi propalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Многу добар извор мора да признаам.
Автоматски споено мислење:
Секако ќе треба 2 шпица плус. Не знам што е смешно за Жиру. Топ играч да покрие и доаѓа бесплатно. Не знам што мислите колку пари има Милан за трошење.
Па веќе имаат од старт 45 за давање. 30 за Томори и 15 за Тонали. Хакан ако не продлжи тоа ќе е приоритет. Плус десно крило. Ќе има гарант уште некој шпиц ама нема да е нешто wow.Nz kolku pari ima Milan za trosenje ama ako Ibra i Giroud se spicovi ke go gledame pola sezona Rebic na taa pozicija. Dovolno ni e eden penzioner u Ibra so ke izigra 10 utakmici cela sezona.
Ne barame Haaland da se donese.
Ali da se ispazaruva nesto u prime godini primer Beloti, ne veruam da e preterano skap i da bara golema plata.
Може пак забегувам, но подобро Жиру, отколку Белоти, ако немаат некој млад талент во кој веруваат. Па следното лето нека бараат некој.
Beloti vo Milan ke dava mnogu golovi.
Baska e rabotnik se vklopuva vo filozofijata na ovoj Milan.
Далеку од тоа дека е лош напаѓач, но по мене Жиру е подобар и покорисен. Немам ништо и против Белоти, но веќе ако земаат некој што ќе треба да биде прв избор за наредни 4 години, нека бараат друг подобро.
Овој циганот доаѓа од друга лига, не знае јазик не знам како ќе се снајде.
Се на се со оглед на тоа што таргетот беше топ 4 целта е исполнета.Во ростерот имаме многу млади,зелени и неискусни играчи Пиоли и Малдини добро изменаџираа ситуација.Само што заврши првенството, а ние почнавме со трансфери. Дај прво да видиме што се случи.
Дали сте задоволни со постигнатиот успех? Дали е ова испод или изнад можностите на овој тим? Кои беа најдобри? Кој изненади позитивно, а кој разочара? Дали тренерот заврши добра работа?