Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Во целава ситуација со голманов, едино ми е криво што во броен буџет и тешки финансиски времиња, трошиме 15 милиони коишто можда ќе се најдеа за нешто друго да се појача.

15мил одприлика ќе требаше да му исплатат на свињчето у провизии плус 7 мил плата башка бонуси.

Мањан ќе има договор на 5г со плата од 3мил.
Финансиски Милан е у ќар вака.

Многу ама многу ми е мерак што му дадоја среден прст у сред шупек на Раиола, ајт сиктер маму ти ебем дебела, и Ромањоли земи го со тебе уз пут.

Една драма помалку за наредна сезона.
Битно брат му да го задржиме. :icon_lol:

Све требаше да заврши после ова... После ова како и ја таке и други на никој не му е омилен и нема да плаче по него, ајт црево едно... ќе се тегне цела сезона со договорот.
И сакам да иде у Јуве, да стане омразен.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Dali da go velicime Maldini za ovoj potek , ili da placame za Dolaruma ?!
Donaruma pred nekoj denovi mu sopstil na timot deka saka da ide , znaci ni CHL ne bila klucna za nege

Ако лани му се покажеше заби на Мино за 7-те милиони за Ибра немаше сега да изволева и да бидеме во ваква ситуација али тоа е што е.
Штета што таков талент се раѓа еднаш во 20 години и сега ќе си оди без да ќариме нешто од него.
Парите од Пакета што не ги потрошија ги чувале за голман.
Ништо продолжуваме понатака.

Се надевам договорна е и замена за Хакан. И следно обавезно или продажба или продолжување на договори на тие што истекуваат за една година.
Автоматски споено мислење:

Ако лани му се покажеше заби на Мино за 7-те милиони за Ибра немаше сега да изволева и да бидеме во ваква ситуација али тоа е што е.
Штета што таков талент се раѓа еднаш во 20 години и сега ќе си оди без да ќариме нешто од него.
Парите од Пакета што не ги потрошија ги чувале за голман.
Ништо продолжуваме понатака.
Жити се не тропај глупости. Едно со друго си нема везе.

Каква пичка испадна Доларума.....еј ај да му нудеа дупло поголема плата па да разбереш али за 2-3 миљона да отидеш у директен ривал покажува што карактер е. И таман ќе му биде у Јувентус со другите пичиња како Бонучи, Буфон и други...

Боље вака него да продужеше договор за 2 сезони и пак исти курац ќе беше на крај.

Вакви пички не проаѓаат добро у животот, нема да има ни пола од таа кариера на Буфон, он за него е господин човек, бранеше у втора лига за свој тим а не како пичкава што бараше ЛШ а се молеше да не фатиме за да има изговор да си оди, сега едини изговор му се парите..

Во ова ситуација има нешто поголемо отколку бараната сума од Риаоло ,иако една од причинете може да е тоа .
Сигурно пред битните мечеви , Доларума имал некој преддоговор со некоја екипа ( Јуве) па затоа е нервозен Малдини

Идејата е наредните 2-3 години да бидат стабилни во топ 4 во Италија па потоа ќе целат за повеќе (y)

Нема што да се лути никој. Работно место му е на Донарума, 2-3 милиона повеќе, секој би ја мењал работната средина...дури и од Кам во Макпетрол да е работата, за 5000 мкд повеќе...фала богу што избрале добар голман, и дека 5 години нема да се изморат со нови договори...

Маигнан по физиономија ме потсеќа на Дида, ако не се лажам и на слично години 25-26 потпишуваат за Милан :)

Да се надеваме дека последен играч на Мино со кој Милан соработувал ќе биде Ибра, и на Ромањоли нека му наоѓа нов клуб - читам демек Атлетико Мадрид биле заинтересирани, да успеат некоја трампа да направат со Кореа како замена за Кастилехо би било идеално за нас

Последно уредено:
Ако е Иличиќ замена за Хакан, тогаш нека направат уште еден муабет со Турчинот.:cautious:

Ако е Иличиќ замена за Хакан, тогаш нека направат уште еден муабет со Турчинот.:cautious:

Kakov Hakan ja bi se nafatil Diaz da igra za da ne go gledam flegmata

neli gleas u glavata pari mu se samo da specali i da ne se zamara, ako mu daat 5m ke igra kurot ke bide ko Ozil u Arsenal, samo ke go cedi Milan

Si pokaza kolku vredi 10utakmici dobri vo sezona koga igras max ti e toa so go dobivas za poveke odi u Kina ili Katar

Odvaj cekam da se mavne od Milan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom