Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Што отвара сега стари рани па овој.

WE'RE BACK!
THE RETURN OF THE KINGS!!!

Dnoto go doprevme minatiot pat vo Bergamo. Ottogas pocna podemot. Koga ke se smirat malku emociite, ne e tesko da uvidi covek deka za klasata koja ja nosi Milan so sebe , ocekuvano e vaka, na ovoj nacin da zavrsi prikaznata na mracnite denovi na crveno-crnite od Milano.
So odmazda nad Atalanta, so nov rekord po broj na gostinski pobedi vo Serie A, so vtoro mesto na tabela .
I verojatno so nova formula za igra protiv Atalanta- nemale nikogas mnogu prostor vo napad koga ekipata se brani, a i odbranata im e ranliva od kontri.

Ideme dogodina po poveke.

Фала курцу се дочека и ова... Секоја сезона у надеж оваа сезона ќе се пласирамо, оваа ќе се пласирамо и конечно дојде, колку нервирања пројдоа овие године... Ама што е туе е.

Сезонава ништо не ни е поклонето, Ги тепавмо Интер, Наполи, Лацио, Рома и сеа кога беше најпотребно главните у борбата Јуве и Аталанта, покажаа дечкиве и Пиоли дека можат да се носат со било кој тим и ете 2 ро место.

Кога ќе ми текне како тепавмо едно време без пола состав, со Калабрија у средина, па со Кастилехо шпиц ... короносани па и повреда за повреда.

Мило ми е за цел тим, Далот и Диаз иако може нема да бида дел наредна сезона од тимот дадоа и они се од себе, и колку се радуаа на крај, Брахим и од клупа бодреше ..

Ама најмило ми е за Ибра, чуекот заслужи наредна сезона ЛШ! Кога дојде имаше изјава нешто за Аталанта и дека ќе го врати Милан у ЛШ, и ете... Догодина Ибра и Милан у ЛШ, и нови рекорди на Ибра... со 40 године !

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Saka da kaze deka treba da se zaboravi vremeto koga Berlusconi pliskal pari i nosel zvezdi, prevedeno, ne ocekuvajte kuznae kakvi igraci, kazue treba da bideme kreativni na pazarot da pazarime za mali pari.
Со други зборови чао Томори и добре дојде Иличич и други црнчиња од Франција за евтини пари.
Ама со таква формула никој не станал шампион.

За Томори ако има донации спремен сум еве 100 евра да мушнам.

Со други зборови чао Томори и добре дојде Иличич и други црнчиња од Франција за евтини пари.
Кај прочита Чао томори? Томори не е супер ѕвезда и не кошта 100 милиони. На тоа мислеше Малдини.

Nema sansi da ne go otkupat Tomori, 28m e begatela cena na voj pazar.

Добро бе Сашко уште не се истуширале после последна утакмица у сезонава ти за следната пазарот го направи :icon_lol:

Ама крвот мамин ќе им го наебем ако не го одкупат котлето.

Него сеа читам нешто Челзи го барал Кејн и давал кеш плус неколку играчи меѓу кои и Кепа.
Па си вратија флешови од мојата стара и непреболена љубов, да се погодат сите коцки, говново мало на Раиола да си замине кј сака, Кепа у Тотнем а Љорис у Милан :love::love:

Си праем филмој игнорирајте ме :icon_lol:

SIAMO TORNATI RAGAZZI !!!!! :love:
Се осеќам како ЛШ финале да освоиле а не дека победиле у последно коло за да влезат ЛШ по групи.
Како и да е, ако идеме по стапките на комшиките на одличен пат сме. Пред три и пред две години одвај четврти завршија, пред една го земаа Конте и завршија втори, оваа година титула.
Значи за 4 год од сега Серие А не ни бега :icon_mrgr:

AC Milan are now planning to sign Fikayo Tomori on a permanent deal from Chelsea - there’s option to buy for €28m. #CFC Final decision soon about Diogo Dalot [with #MUFC] and Brahim Diaz [with Real Madrid]. Talks ongoing for Çalhanoglu and Donnarumma’s contracts.

Тркалото конечно почна да се врти.

Си кажаа продолжување на договори после сезоната. Медиумите пишуваа дека се е црно, сите ќе заминат за без пари и правеа драми и тензии пред дербито.

Дали Донарума ќе продолжи Пиоли на ова одговори дека тој бил најсреќен за пласманот во ЛШ.

Има солидни и искусни играчи од Италија кој треба да направат чекор напред во кариерата.
Белоти, Берарди, Де Пол, Нандез, па и Инсиње едно време не поврзуваа со него и сега не игра ЛШ.
Валхович е скап, а и не притиска за трансфер.
Сега во еуфоријата нека не избрзуваат со Диаз и Далот.
Михитаријан и Хисај за без пари не се лоша опција. Ни треба подолга клупа со овој медицински тим. :icon_mrgr:

Де Зерби оди во Шахтјор, добар тренер испуштаат италијанските екипи.
Овој ми беше избор ако се смени Пиоли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom