Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Pa se odi preku nego, normalno deka ke ima greski koga se ceka se od bek. Diaz e izguben, 100 gi izgubi na sekoja e katastrofa neznam zosto voopsto igra..Krunic ili Hauge neka vlezat podobro

Хакан игра нешто поконкретно се надевам дека ќе ја поврати формата пред да се зарази бидејќи ќе ни треба Хакан во форма во финишот на првенството.
Диаз е апсолутно не корисен за нас.

Se vratimve stariot Milan , 10 min ne mozat vodsvo da cuvat , tolku amateri sobereni vo eden tim

Pa se odi preku nego, normalno deka ke ima greski koga se ceka se od bek. Diaz e izguben, 100 gi izgubi na sekoja e katastrofa neznam zosto voopsto igra..Krunic ili Hauge neka vlezat podobro

Прво правило во фан клуб Милан: "Тео и кога игра лошо и кога греши, другите се виновни". :P :D

Диаз најголема превара, како изгубен трча насекаде, ама и замената е иста.
Ама играно во Сити и Реал хехе

Тео стандард мора да упропасти неколку напади. На многу лесни додавања прават грешки.

Тежок избор за од клупа, Крунич или Хауге... сите на таа позиција се исти курац, никој не покажал ни докажал дека треба шанса да добие.
Ја би ипак Хауге, и Калулу одма на полувреме...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Гвардиола ако го гледа сега треба да ни плати што го играме иначе друг тим нема ни да му даде шанса.
Реал ќе ја тргне онаа анти Јунајтед клаузула и за нив ќе има 50% попуст. Нека се заебат.

Тежок избор за од клупа, Крунич или Хауге... сите на таа позиција се исти курац, никој не покажал ни докажал дека треба шанса да добие.
Ја би ипак Хауге, и Калулу одма на полувреме...

Е затоа Ребиќ е за тепање, каков и да е, подобар е од другите, но тој реши да му докажува на судијата колку е вицкаст и досетлив.

Krunic na poslesnive izigra dobro, i so Verona izdominira..bar ne bi gubel topki kako Diaz botov. Pa i Maldini sakal sa go odkupi

Многу мрзим пичиња ко Тонали, ти ебем гзот што го вртиш а не идеш дирекно у блок!

Никаква игра по 1:1 и сега во второ продолжува истото и си заслужија.

Секако нема лево крило барем нека игра средина со тројца, лесно доаѓаат до гол.

Кого да критикуемо следно да даде гол?

Бенасееер [emoji7]

Ајде сега, ве молам, без глупости до крај. :)

Изиграјте еднаш како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom