Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Томори на центар брани и ради него дадоа гол, он ја пресече, мајстор

Томори мора да се откупи. Страшен потенцијал има. Иначе најмерак ми се победи против вакви екипи што плачат за секој одлука што не е во нивна корист. Сеа репрезентативна пауза таман да се коплетиране и мораме 4 од 4 да зееме наредни кола пошто крајот ќе е пеколен.

Добро е што повторно почнаа голови да постигнуваат, освен со Кротоне, мислам дека во последно време сите други беа максимум два гола и тоа еден од прекин најчесто.

Само да останат сега здрави Ибра, Томори, Хакан и Бенасер и нема да има проблем за ЛШ.:cool:

Разликата Томори-Ромањоли и Бенасер-Тонали е светлосни години. Тонали можда и може да се приближи до тоа што го игра Бенасер, ама Ромањоли нема шанси. Со овие двајца до крај и со 5-6 победи, би требало да сме безбедни во први четири.
Денес ако не тепаа ќе беше многу грдо наредните кола.

И ако не го откупат Томори...

Следува пауза тамн да се вратат некои повредени, па после да се направи некоја серија.
Дерби само Лацио, арамиите и Аталанта последно коло.
Греота е да се губат бодови со Сампдорија, Парма, Џенова, Сасуоло, Торино, Беневенто и Каљари.

Ако влезат у ЛШ и го одкупат котлето дрес со името на Томори ќе се шета низ Тетоо летово :cool:

Ако влезат у ЛШ и го одкупат котлето дрес со името на Томори ќе се шета низ Тетоо летово :cool:
Ќе памтим, и само ако не земеш ќе те кажем овде на форум [emoji16]

28 мил... Све појќе има шпекулации дека ќе се откупи, од нигде никаде играчиште излезе и за тие паре тешко да најдат некој таков.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

А повикан е сега за репрезентација?

Ќе памтим, и само ако не земеш ќе те кажем овде на форум [emoji16]

28 мил... Све појќе има шпекулации дека ќе се откупи, од нигде никаде играчиште излезе и за тие паре тешко да најдат некој таков.

Како од нигде никаде?

Не е некој кој го бара цела Европа, ама не е ни некој анонимец и без потенцијал.
Требаше на лето да ни го пуштат и тогаш го барале нашите.

Нека го откупат и да му најдат и другар.
Ромањоли е поспор, не влегува во дуел, бега подалеку и на 26 години се однесува како да е генерација со Кјаер.

Ako igrashe denes Romagnoli imashe Vlahovic da se sheta..sigurno kje zakacese eden.

Screenshot_20210321-232308_Instagram.jpg

Како од нигде никаде?

Не е некој кој го бара цела Европa

Таке, уште да го бара цела Европа... највише утакмици има за Дерби, у Челзи освен у младинци у прв тим многу ретко шанса добиаше да не речем ич, таке да од нигде никаде, му се погоди у Милан... благодарение на повредите си фати малу по малу место и си покажа потенцијалот.

Таке, уште да го бара цела Европа... највише утакмици има за Дерби, у Челзи освен у младинци у прв тим многу ретко шанса добиаше да не речем ич, таке да од нигде никаде, му се погоди у Милан... благодарение на повредите си фати малу по малу место и си покажа потенцијалот.

Не благодарение и на глупостите на Ромањоли, сега ќе игра пред него.

Далеку од некој играч од кој не се очекуваше ништо како Салемакерс пример или Бенасер, па изненадија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom