- Член од
- 19 март 2014
- Мислења
- 651
- Поени од реакции
- 981
Саше смири се, земи 2 саати дремни малце ќе ти помине
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne ti e jasno zaso ne ja vide var snimkata od taa situacija, a ja dadoa posle 5 min za da ukazat na toa deka gleale var za toj sporen moment so stopiran kadar kade e faulot. I sudijata na inzagi mu priznal deka imalo faul, ama nadvor od sesnaesterec. Ako uste ne ti e jasno lesno internetot ke ti razjasni.Зошто да предвидуваме, нека свирне па ќе видевме како ќе се движеше утакмицата.
А @Syn кај виде пола метро надвор не ми е јасно
имало фаул а он на 3 метри позади и мавта со рацете како да нема, ејј колку си умен ти, како ти одговара така. Што е битно каде е фаулот, ако е фаул е фаул, излага сам со голман класичен црвен ти е тоа ако не е пенал, а да ве барам по интернет нема потреба тоа е ваша работа - плачење за пеналите . Судењето во купот да не го спомнувам.ne ti e jasno zaso ne ja vide var snimkata od taa situacija, a ja dadoa posle 5 min za da ukazat na toa deka gleale var za toj sporen moment so stopiran kadar kade e faulot. I sudijata na inzagi mu priznal deka imalo faul, ama nadvor od sesnaesterec. Ako uste ne ti e jasno lesno internetot ke ti razjasni.
Пак се глупираш. Галијани не е веќе тука скоро поише од 5 години...За тоа обрати се кај чичко Фестер.
Abe ja dadoa var snimkata i bolja potvrda od toa nema, sto se gubis, penal za faul nadvor od sesnaestrec ne se dava. Proveri si ubavo vaka izmisluvas nesto sto ne se desilo. Glupo e voopsto diskusija za ova da se razviva i debatira, a i temava ne e za toa. Teraj ako mislis deka bilo penal i ponataka, ne znam sto da ti kazam.имало фаул а он на 3 метри позади и мавта со рацете како да нема, ејј колку си умен ти, како ти одговара така. Што е битно каде е фаулот, ако е фаул е фаул, излага сам со голман класичен црвен ти е тоа ако не е пенал, а да ве барам по интернет нема потреба тоа е ваша работа - плачење за пеналите . Судењето во купот да не го спомнувам.
А па и пеналите Кеси што ги шутира.. Вчера лесно можеше да му ја фати, многу лежерно ги шутира. Дај му на Кјаер, ладнокрвно ги пука.
Кеси ги шутира како Левандовски, цело време гледа во голман и чека негова реакција и шутира во последен момент. Вчера голманот тргна во негова десна страна и Кеси ја шутна право. И џабе што голманот беше блиску, кога веќе беше на "крива нога".
Abe ja dadoa var snimkata i bolja potvrda od toa nema, sto se gubis, penal za faul nadvor od sesnaestrec ne se dava. Proveri si ubavo vaka izmisluvas nesto sto ne se desilo. Glupo e voopsto diskusija za ova da se razviva i debatira, a i temava ne e za toa. Teraj ako mislis deka bilo penal i ponataka, ne znam sto da ti kazam.
Бродот почна да тоне кога ги продаде Ибра и Силва и почна да ги купува Бакаје Траоре,Констант,Поли,Дидач Вила,Бирса и остали и со побратимот го доведоа Милан во многу тешка ситуација да неможат 10 години да се опраат.Пак се глупираш. Галијани не е веќе тука скоро поише од 5 години...