Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ау каква моќна група се, секоја чест. Играат без 4 ептен битни фудбалери, со пети избор во одбрана, резерва среден ред, губат 2 гола предност, но одат на победа.

Каков менталитет!!! Ова други клубови го губат како ништо.

Teo zlato vreden igrac!

Tonali f od fudbal nema, neka ne go zimaat neka go batalat tamu, neka iskoristat od tie pari neka zemat nekoe dete so madinja so saka da se dokaze i saka da igra fudbal. Benaccer go cekavme 6 meseci, gresese praese gluposti ama se gledase deka ima nes u nego, praese visok nekoj dribling, nesto od nesto, ja od voa Tonali nisto nemam videno do sea. Klasika Akvilani tip na igrac, golden boy zema oti ima fruzira ko Pirlo.

Rebic sta reci za nego.

Calhanoglu krpa e bratot nemoze da igra veke, arno so imaat pauza sea.

Ni pomogna Inzaghi malce so toa luzerskite izmeni so gi naprai ama ako, zasluzena pobeda! Forza Milan!

Не ми се верува каква сезона играат.

Спомна коментаторот на почеток некој рекорд од Барса од 41 за по 2 гола дадени по ред.

Колку рекорди срушија досега годинава?

Пиоли и Милан си завршија работа. На ред се сеа Газидис и Малдини со Масара. Мора штопер и еден средина да се земе. Тоа е обавезно. А не би било лошо саличе да го продадат и квалитетно крило да земат. Ако напраат тие потези немам никаков сомнеш дека можат титула да освојат.

Како Хакан не можи, умрен беше од умор и пак 2 асистенции и 1 гол.

Има ли некој информација од кога неаме два гола дадено во еден натпревар после изведување на корнери ?

Kazav za Tonali neka bide pamten kako najskapa pozajmica(10 mil) nego li pak uste 25 mil da dodadat na leto !!! Ne vredi,se krie ko picka,nikakva odgovornost,ne znam dali imase asalen pas napred..Kalulu-dobar,predobar e..mu fali iskustvo ali ne e los..Rebic ednostavno nemase sreka pa i znaenje,cist primer zasto Ibra lapa po 7 mil na 39 godini..Se na se 2 nedeli ke uzivame kako lideri ,posle na scena Maldini neka stapi,greota e da ne se napravi upgrade na ova ekipa !!!

Без клучните Ибра,Кессие,Бенасер и Кјаер но со тимска игра и храбра борба успеваат.

Ben Fatto Ragazzi!!!
Vai Avanti!!!
Forza Milan!!!

Ау каква моќна група се, секоја чест. Играат без 4 ептен битни фудбалери, со пети избор во одбрана, резерва среден ред, губат 2 гола предност, но одат на победа.

Каков менталитет!!! Ова други клубови го губат како ништо.

Iskrajno mnogu cudni bea izmenite na Inzagi.

Toa mu dade malce boost na timot i muda na Pioli da osvezi vo napadot.

Pozitivni raboti se Kalulu i igranjeto do 90-ta minuta bez da se otkazeme.

Negativni raboti se umorni prvotimci, Salemakers koj deneska igrase kako da ja shitnal utakmicata i Tonali koj epten se ponasase kako partal. Ke rece nekoj povreden igra moze e i na inekcii ali deckovo epten bez dusha/zelba igra. Nikakov zhar deneska.

Isto taka koga veke ke povedes tolku lesno malce e glupo da ne znaes da ja finisiras utakmicata so kontri. Lani kontrite mnogu polesno ni idea od godinava a i Ante treba od plata da go kaznat za finishiranje na shansite sezonava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskrajno mnogu cudni bea izmenite na Inzagi.

Toa mu dade malce boost na timot i muda na Pioli da osvezi vo napadot.

Pozitivni raboti se Kalulu i igranjeto do 90-ta minuta bez da se otkazeme.

Negativni raboti se umorni prvotimci, Salemakers koj deneska igrase kako da ja shitnal utakmicata i Tonali koj epten se ponasase kako partal. Ke rece nekoj povreden igra moze e i na inekcii ali deckovo epten bez dusha/zelba igra. Nikakov zhar deneska.

Isto taka koga veke ke povedes tolku lesno malce e glupo da ne znaes da ja finisiras utakmicata so kontri. Lani kontrite mnogu polesno ni idea od godinava a i Ante treba od plata da go kaznat za finishiranje na shansite sezonava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Брат, ти си од оние луѓе што ќе добијат БМВ поклон и ќе се жали на бојата. :D
Не дека не ти држи муабетот, ќе го повторуваме сите уште многу пати тука, но остај бар до Беневенто.:)

Kazav za Tonali neka bide pamten kako najskapa pozajmica(10 mil) nego li pak uste 25 mil da dodadat na leto !!! Ne vredi,se krie ko picka,nikakva odgovornost,ne znam dali imase asalen pas napred..Kalulu-dobar,predobar e..mu fali iskustvo ali ne e los..Rebic ednostavno nemase sreka pa i znaenje,cist primer zasto Ibra lapa po 7 mil na 39 godini..Se na se 2 nedeli ke uzivame kako lideri ,posle na scena Maldini neka stapi,greota e da ne se napravi upgrade na ova ekipa !!!

За позајмицата на свињата дебела платија 16мил, т.е 8 пошто на полусезона си замина

Што се кења по Тонали толку не знам. Какви очекување имате од него ? Денес повреден игра партнер му беше Раде Крунич.... И па победивме. Не знам што сакате да праи он на терен. Стварно чудни сте.

Тонали да бега од топка али има 20 години. Пирло на 22 доаѓа у Милан и тек на 23 почиња да игра редовно. Има талент ќе го биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom