Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И уште една позитива е човекот кој доста го кењав а тоа е Ромањоли. Последниве две утакмици на кое ниво ги изигра алал да му е. Се надевам дека ќе може да ја одржува таа форма пошто пред тоа стварно беше срање. Таман и Кјаер да се врати уште подобри ќе се назад.

Друга позитивна ствар е што ќе се родат нови навивачи во децата што пратат фудбал. Во задњиве 6-7 години се сомневам дека некое детенце почнало да навива за Милан :)

Многумина нема да се сложат, но за Хакан тешко може да се најде замена во овој Милан.

И треба да се договорат (во што скоро сум сигурен), затоа што таков фудбалер за евтини пари нема да се најде. Се надевам дека овој сегашниот скаут тим, кој е многу добар, порано или подоцна ќе најде некој талент кој ќе игра на позиција 10 или 8, но тешко некој што веднаш ќе има влијание како Хакан

И тоа што нема некој голем број на асистенции воопшто не ми е проблем, затоа што неговиот придонес во играта на Милан е огромен. Има визија, пас, шут, топката е сигурна во негови нозе, постојано бара длабочина, работи многу дефанзивно.

Следен, а веројатно ништо помалку значаен е Бенасер. Јас сум одушевен од него. Најмногу сум изненаден од неговиот напредок и тоа на кое ниво игра. Можеби би било и најтешко во овој момент да му се најде замена.

Ибра е посебна приказна, па не го ни земам во комбинација. Тео е ѕвер, а во модерен фудбал се повеќе се битни бекови, овој може изгледа слободно и крило да игра. Кјаер донесе дефанзивна сигурност, Кеси е одличен исто.

Но, за мене, најтешко заменливи се Бенасер и Хакан.

ПСЖ или некој од ПЛ ќе го прибере назад, тие може да си ја дозволат таа висока плата.

За нас Гомез. :D

Многумина нема да се сложат, но за Хакан тешко може да се најде замена во овој Милан.

И треба да се договорат (во што скоро сум сигурен), затоа што таков фудбалер за евтини пари нема да се најде. Се надевам дека овој сегашниот скаут тим, кој е многу добар, порано или подоцна ќе најде некој талент кој ќе игра на позиција 10 или 8, но тешко некој што веднаш ќе има влијание како Хакан

И тоа што нема некој голем број на асистенции воопшто не ми е проблем, затоа што неговиот придонес во играта на Милан е огромен. Има визија, пас, шут, топката е сигурна во негови нозе, постојано бара длабочина, работи многу дефанзивно.

Следен, а веројатно ништо помалку значаен е Бенасер. Јас сум одушевен од него. Најмногу сум изненаден од неговиот напредок и тоа на кое ниво игра. Можеби би било и најтешко во овој момент да му се најде замена.

Ибра е посебна приказна, па не го ни земам во комбинација. Тео е ѕвер, а во модерен фудбал се повеќе се битни бекови, овој може изгледа слободно и крило да игра. Кјаер донесе дефанзивна сигурност, Кеси е одличен исто.

Но, за мене, најтешко заменливи се Бенасер и Хакан.

Како нема, 9 асистенции на 20 натпревари има :D Инаку за замена не би се сложил, мислам дека баш АМ лесно се наоѓа, тешко е да најдеш шпиц, лев бек, лев халф.

Како нема, 9 асистенции на 20 натпревари има :D Инаку за замена не би се сложил, мислам дека баш АМ лесно се наоѓа, тешко е да најдеш шпиц, лев бек, лев халф.
Жити се со кој играч Милан лесно ќе го замени Хакан и за колку пари?
Хакан им 26 години и е во топ форма и неговиот придонес за Милан е огромен и незаменлив.

Screenshot_20201225-215313~2.png
Хакан е феноменален последниве месец дена.
Милан ќе стигне до таму до каде Хакан ќе ги однесе.

^
Има еден у комшије, ќе бил достапен у Јануар :cool:

Ериксен?!

Па не сум сигурен дека сега е некој подобар избор. На една страна имаш фудбалер кој моментално го игра најдобриот фудбал, а на друга некој кој што ќе треба да го враќаш во форма (никад не сум бил претерано импресиониран од него) и да видиш што ќе биде. А башка ќе треба да потрошиш преку 20 милиони (што можеш да ги додадеш за напаѓач)... И прашање е колкава плата ќе има, не верувам помала од таа на Хакан.

Не гледам баш логика за таков потег.
Автоматски споено мислење:

Со се тие од корнер?

Па не е баш лесно, иако би било добро да скаутираат некој што би можел да игра и во средина во 433 (мислам дека Собослаи е таков, али за него се знаеше дека ќе оди во Лајпциг), тоа би било одлично.

Кога ќе почнат да се вртат конкретни имиња, нивните можности и цената, се добива малку поинаква слика за тоа колку е лесно.

Последно уредено:

Realno 4m momentalno kako igra Hakan ne e nisto..tesko ke najdat slicen igrac za pomala plata.
Не ни заслужил само со пола сезона добар фудбал а 3 срање поголема плата. нека изигра 2 сезони цели на ниво па нека му покачат. Ама вака 4 милиони се и повеќе од доволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom