Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Реално, многу брзо забораивме на Мати Фернандез и Хозе Маури.
Не ги ставај во иста реченица зошто Мати Фернандез беше играчина за Маури само што немаше среќа со повреди.
Плус Наркос фаца :)

Коментаторов стално го збори тој Ибра,кој беше тој?

Колку дадоа за Калулу 50 милиона?
:D
Автоматски споено мислење:

Ееее браво судија ако е овоа пенал секој контакт у 16 треба да е пенал

Последно уредено:
Kako nema nekoj nogata da mu ja skrsi na ovoj luis alberto. Po gnasno kopile nemam videno. Epten seoski igrac na se ima prigovor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako nema nekoj nogata da mu ja skrsi na ovoj luis alberto. Po gnasno kopile nemam videno. Epten seoski igrac na se ima prigovor.

Да бе и мене ми е многу одвратен играч

Салемакерс нека остане у соблекувална, се гледа кога игра кога не, све што можеше да заебе заеба... фури по десната страна кј него и Калабрија.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Освен Анте, Хакан, Донарума и централните дефанзивци, другите многу лоши.

Средината не постои, до некаде беше и очекувано, но ова е срамота. И како само лесно им освојуваат простор или ги поминуваат, а и Салрмакерс заедно со нив, кој игра многу лош натпревар. Порано барем се знаеше дека ќе неутрализира доста по таа десна страна, сега и во напад и дефанзивно слаб.

Го има истиот агент што го има и Калабрија и Малдини додека правеле моабет за новиот договор на Калбрија прашувал и за Луис Алберто валда како евентуална алтернативна замена за Хакан но Лотито наводно барал 60 милиони за него.

Пеналот на Ребич е чист на Салемакерс... Дечкото згреши неколку паса а тоа што фури назад е што Тонали игра многу лабаво на тој дел, еден фаул нема цело полувреме направено на средина терен. Кога ја прима напаѓачот на Лацио, Тонали чека на Калулу, Калулу на Тонали и веќе кога ќе се сврти касно е. Кјаер е звер за вакви моменти а кога ќе се врати мора да проба Калулу на десен бек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom