Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека утакмиците со екипи како Парма и Џеноа проблемот е во тоа шо они одат у старт на реми, задоволни се со бод, и играат ептен предпазливо и на контри. Мора да најдат решение за да се даваат лесно голови против такви мртви екипи, знаев дека со екипа ко Сасуоло шо игра фудбал, дека ќе тепаме.

Со Лацио ќе бидеме апла половичен тим, и со бод би бил задоволен.

Вреди да се изгледа целото интервју, во два дела е поделено (вкупно нешто повеќе од 2 часа). Има доста за време кога играл во Милан, како функционирал клубот, зборуваше за други фудбалери од тоа време, за тренери, за некои натпревари (мене ми беше интересно за натпреварите со Ла Коруња, каде што индиректно кажа дека се работело за допинг).

А има и за новиот Милан... Шимиќ е скаут на Милан за овој дел на Европа.

Денеска да видеме колку е добар Миленкович
Автоматски споено мислење:

Денеска да видеме колку е добар Миленкович

И Влахович ќе напредува доста, модерен напаѓач кој ако го искористи потенцијалот ќе биде топ шпиц.

Утре изјави Пиоли дека Ребич и Тонали тренирале али лекарите ќе одлучиле дали ќе добијат дозвола да играат..

Вреди да се изгледа целото интервју, во два дела е поделено (вкупно нешто повеќе од 2 часа). Има доста за време кога играл во Милан, како функционирал клубот, зборуваше за други фудбалери од тоа време, за тренери, за некои натпревари (мене ми беше интересно за натпреварите со Ла Коруња, каде што индиректно кажа дека се работело за допинг).

А има и за новиот Милан... Шимиќ е скаут на Милан за овој дел на Европа.
Тоа со Лакуриња беше сигурно допинг, апла се гледаше на терен како денешен Ливерпул трчаа. Али пред таа утакмица и после таа играа како тешки просеци.

Исто и Барселона не тепаа неферски, само они со судии уместо допинг, чист гол на Шевченко му поништија. Баш у сезоните кога бевме ептен јаки со сите ѕвезди.

Вечер така ќе ги напуниме Лацио, па нив ги тепавме кога беа у најбоље форма а ние тапанарија, сега гз ќе им скинеме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom