Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Измените како да имаме три разлика.

Колку лесно им ја даваат топката на Џенова. Никаква борба, оној умрениот Дестро дозволија два гола.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Pioli epten ja posra..pa i da go izvadi Rebic koj iako promasi sansa najubava igrase dobro..sigurno od Leao podobro koj trca ko posran.

Леао ти е Балотели 2.0,незнам што е со Ребич требаше да се покаже во отсуство на Ибра но нигде го нема додека неговиот пандан во Франкфурт растура.Тонали чувствува преголем притисок во дресот на Милан а во Диаз изгледа немаат доверба бидејќи добива се помалку шанси за игра.

Пиоли-стратегу коа ти беше екипата во страшна форма и коа требаше да штеде играчи овоа копиле он ги играше среда сабота со факинг Спарта Прага и Селтик.
Сеа гледаме кој замор го имат играчите и место да решеме две утакмици они се трошат до крај.

Зошто цела утакмица не играа како последните 10 минути, тоа па Леао ни за на клупа не е да му ебам глупото. Дај нека се враќа Ибра оти не бива вака :facepalm:

Всушност, најважно е да не почне да паничат сега. Од следните 4 натпревари, 3 се зезнати, а бодовната разлика е мала. Нека останат прибрани, да не отиде се во пропаст.

Треба на Мендес да му се јават одма да го ували Леао у Волвс летово, дур нешто вреди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom