Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ima vreme za Cvezda , se mi ida deka ovie posledni 3 meca za 2020 nema da gi pobedat.
Genova znaeme kako igrat protiv Milan , Sasuolo ne se lesni doma , so Lazio tesko , bez Ibra i Kjaer pa i Benacer ne se ist tim

Ima vreme za Cvezda , se mi ida deka ovie posledni 3 meca za 2020 nema da gi pobedat.
Genova znaeme kako igrat protiv Milan , Sasuolo ne se lesni doma , so Lazio tesko , bez Ibra i Kjaer pa i Benacer ne se ist tim

De be covek genova ako ne ja pobedat neka se ubijat, najslaba ekipa u ligava se

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако е ова точно дека папу гомез сака да си иде мораме да го собереме уште добри 2 сезони има во него на врвно ниво у Сериа а.

Ако не продолжи Хакан има шанси за Гомез. Сигурно нема да прифати да е резерва.

Каде може да се провери колку жолти картони имаат добиено до сега? Ме интересира за Кеси и Ромањоли, зошто сега со повредени Бенасер, Кјаер и Габиа, ќе биде лудница ако поради картони не игра и уште некој од нив.

Каде може да се провери колку жолти картони имаат добиено до сега? Ме интересира за Кеси и Ромањоли, зошто сега со повредени Бенасер, Кјаер и Габиа, ќе биде лудница ако поради картони не игра и уште некој од нив.
Имаш на повеќе места,јас статистики гледам на transfermark и legaseriea.it
Автоматски споено мислење:

Кессие и Тео имаат највеќе по 4 жолти,останатите по 2.

Последно уредено:
Зависи кој натпревар ќе биде тоа, најчесто кога мислиме дека лошо ќе поминат тие победуваат. Со Парма играа и двајцата па само бод и лошо реагираа за головите.

Ромањоли нема жолти барем за него да не мислиме.

Сега ќе се види колку фали дефанзивец и играч како Бакајоко да го менува Кесие.
Демек внимателно бираа, не избрзуваа, чекаа прилика и на крај ништо, ама во јануари мора да се донесат замени.

Milan defender Matteo Gabbia reportedly faces six weeks out after the club confirmed he injured his medial collateral ligament against Parma.

Milan is ready to offer 3,5 million net for the season to Hakan Calhanoglu. The Turk lowered his financial expectations to 5 million euros net for the season. More talks between the parties should take place in the coming weeks.

[Nicolo Schira]

Папу може да игра крило бе?
Ко што ми седи ќе се договора ос Хакан на крај за 4-4.5 милиони.

Donaruma
Calabria-Kjaer-Romagnoli-Hernanez
Kesie-Benacer
Rebic-Gomez-Calhanoglu
Ibrahimovic

Како до сеа коа играше Брахим Диаз цело време се префрлаа во 4-3-1-2
Донарума
Калабриа-Кјаер-Ромањоли-Хернандез
Кеси-Бенасер-Чалханоглу
Гомез
Ребич-Ибра

Kajgana Shop