Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ете испадна, убоо пиша... ваке ни Калабрија не го исшетале, баш ваков ни требаше [emoji23][emoji23]

седи глеј не пишуј до крај на утакмица, го урочи детето...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Не беше толку лош Калулу повеќе потфрлија Бенасер и Кессие.

Abe go izvadi edinstvenoto klasicno desno krilo go stavi Leao tamu. Se znae na Leao kaj mu bese mestoto, vo sesnaesetnik..

Ako veke sakase Hauge da go vnese trebase mesto Rebic a ne da duplira 2-ca igraci na neprirodni pozicii.

Molete se naredniov period Krunic da se pretvori vo xavi zosto tonali kako pice nekoe samo se krie pozadi igrac. Mozese komotno i telefon da izvadi da si stava storinja na instagram nikoj nemase da go primeti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Еве го, решил да ме нервира како за Алегри на времето. :D

Леао денес изигра многу добро како десно крило и беше подобар од Кастиљехо. Па до првиот гол единствено преку него играа. После ти викам го стави како втор напаѓач, Калабрија беше крило, а и вториот гол дојде пак по акција од десна страна. Лево имаа проблем, Хауге повеќе штета правеше.

Е сега, од оваа перспектива не требаше Хауге лево, значи или таму Леао или да пробаше прво со Диаз. Ако нешто тоа ти е муабетот, тогаш ок, но ако е муабетот само Леао и како изигра, не би се сложил.

Teo za centarfor...so glava so noga, ne prasuva! Kakva samo usluga ni napravi Real, da se cudis... a Marselo go cuvaa za sebe :tapp:

Исто како со Верона, натпреварот не одеше како што им одговара, ама пак се вратија. Уште повеќе ја искомплицираа со измените.

Ребич го уништуваат како напаѓач, не се снаоѓа, ептен мрзеливо и требаше да го префрли на крило.
Еден од Кастиљехо или Диаз можеше да остане десно.

Полошо од два бода е да го изгубат Бенасер, а Габија небитен, Кјаер мислам се враќа а и Калулу изигра добро.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Калулу имаше солидно деби, подобро и од што очекував. Влегуваше храбро во дуели и му се исплати што ризикуваше. Очигледно е дека на шпиц сме најслаби, Ребиќ едноставно не се снаоѓа тука и колку да го хејтам неговиот перформанс, па крило е да му ебам мајката.
Диаз циркузантот повторно со очајно полувреме, не знам како Пиоли не сфати после натпреварот со Сампдорија дека Хакан и Диаз не функционираат вака.
Кога сме кај Хакан, денес ми остави најголем впечаток. Во отсуство на Ибра и Кјаер, покажа иницијатива и решителност.

Грд тим се Парма, уште погрда ноќ во која ги губиме Бенасер и Габија ради повреда. Само што во која било од претходните сезони, овој натпревар завршуваше 0-2 и тоа ме теши. На добар пат сме се на се.

Pa Pioli e sam kriv sto go stava Diaz na dve i posle go vadi na poluvreme..se vrakja Kjaer slednava vo sreda sto se igra taka sa Gabbia ne e tolku vazen, bez Bennacer isto se moze..denes i dvata gola slabo pokrivase.

Hakan denes so Theo kinea..

Еве го, решил да ме нервира како за Алегри на времето. :D

Леао денес изигра многу добро како десно крило и беше подобар од Кастиљехо. Па до првиот гол единствено преку него играа. После ти викам го стави како втор напаѓач, Калабрија беше крило, а и вториот гол дојде пак по акција од десна страна. Лево имаа проблем, Хауге повеќе штета правеше.

Е сега, од оваа перспектива не требаше Хауге лево, значи или таму Леао или да пробаше прво со Диаз. Ако нешто тоа ти е муабетот, тогаш ок, но ако е муабетот само Леао и како изигра, не би се сложил.

Muabetot mi e ni Rebic ni Leao igraa na svoja primarna pozicija. Takvi eksperimenti za mene izmenite bukvalno nisto ne pridonesoa zatoa sto:

1) nemase promena vo formacijata
2) ne bea rasporedeni prema nivnite primarni pozicii

Toa ti e isto kako da vozis kola i veke nekoe vreme vozis so edna rezervna van standardot na drugite 3 i vozis na sopstven rizik nekoe vreme i sega ti se dupnuva vtora i sega stavas uste edna van standard guma od random kola sto ti zastanala.

Spored mene najoptimalno bese samo Diaz da iskoci i da vleze Leao i da vleze na spic a Rebic da otide na levo krilo.

Tonali e najgolema prevara od igrac, bukvalno celo vreme sam se markira za da ne primi topka, picka vo dusa.

Абе да го увалат Конти кај Гасперини за Папу, може сезона две да покрие и на крило и да го мењаа Хакан ако остане турчинчево !

Јебига немаја среќа днска, не изиграа така лошо, поништен гол, 3-4 стативе два три зицера фати тој Сепе. Добро е што не изгубија нека тера серијава !

Muabetot mi e ni Rebic ni Leao igraa na svoja primarna pozicija. Takvi eksperimenti za mene izmenite bukvalno nisto ne pridonesoa zatoa sto:

1) nemase promena vo formacijata
2) ne bea rasporedeni prema nivnite primarni pozicii

Toa ti e isto kako da vozis kola i veke nekoe vreme vozis so edna rezervna van standardot na drugite 3 i vozis na sopstven rizik nekoe vreme i sega ti se dupnuva vtora i sega stavas uste edna van standard guma od random kola sto ti zastanala.

Spored mene najoptimalno bese samo Diaz da iskoci i da vleze Leao i da vleze na spic a Rebic da otide na levo krilo.

Да, за ова се сложувам. Јас на прва сватив како Леао да бил најголем проблем, а по мене, иако и него го снема голем период и не беше ни случајно меѓу најдобрите, не беше ни меѓу топ виновниците.

Некако тој ни е најлесна мета, а на други им се прогледува низ прсти. А вечерва има неколку пред него што се поголеми виновници, а меѓу нив, се сложувам дека е и Пиоли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom