- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
Дозволено е присуство на стадион во Србија?
Сакаш да те убијат коа ќе се израдуваш на резултат 0-4 и коа више ќе бидат крајно испиздени или планираш за Ѕвезда да навиваш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дозволено е присуство на стадион во Србија?
Није свеједно рекламата ако ти текнуваСакаш да те убијат коа ќе се израдуваш на резултат 0-4 и коа више ќе бидат крајно испиздени или планираш за Ѕвезда да навиваш?
Чак и Јувентус е во говна пак, го истражуваат за некои превари, слично као тогаш.Многу страшно потсеќа ова на сезона 06/07 кога бевме европски шампиони.
Мислам дека сте грешка бидејќи не ја пратите Звезда, баш денеска правам муабет со другар ми Звезда е далеку по организирана и појака од пред 3 години кога игравме со Наполи на Анчелоти, а мислам дека Милан се уште не е на ниво на Наполи пред 3 години, така да секогаш може да има некое изненадување... секако Милан сега е фаворит, кој знае што ке се деси после 2 месеци во каква форма ке бидат но мооја прогноза ако се игра со публика за пролааз даље шансите се 65%-35% во корист на Милан.Чак и Јувентус е во говна пак, го истражуваат за некои превари, слично као тогаш.
Шала на страна, топ ждрепка, ако не се деси чудо мислам дека двомечот ќе биде решен уште во Белград. Не верувам дека ќе има публика, можда и подобро така. Ѕвезда според мене е некако најслаба и најнеорганизирана од последниве неколку години, Милан најјак од последниве неколку. Деки Станкович кој се курчеше уште на првиот прес и бараше од медиуми играчи и јавност да го викале Мистер наместо тренер затоа што бил таљански ков на стратег, ќе влезе во некој дерби филм, ама ако, тоа би го напраило пролазот уште посладок.
Милан ќе се прашува во овој двомеч, прашање е само какво ќе биде стањето во Серие А во тој период и колку ќе бидат заинтересирани за ЛЕ, ама мислам дека во оваа ситуација Милан би прошол и со 50% сила.
Јас ги поскував Ѕвезда, Макаби или Молде, така што мислам дека една од најлесните варијанти ни се падна и ова е топ ждрепка после долго време за нас.
Мислам дека сте грешка бидејќи не ја пратите Звезда, баш денеска правам муабет со другар ми Звезда е далеку по организирана и појака од пред 3 години кога игравме со Наполи на Анчелоти, а мислам дека Милан се уште не е на ниво на Наполи пред 3 години, така да секогаш може да има некое изненадување... секако Милан сега е фаворит, кој знае што ке се деси после 2 месеци во каква форма ке бидат но мооја прогноза ако се игра со публика за пролааз даље шансите се 65%-35% во корист на Милан.
Мислам дека сте грешка бидејќи не ја пратите Звезда, баш денеска правам муабет со другар ми Звезда е далеку по организирана и појака од пред 3 години кога игравме со Наполи на Анчелоти, а мислам дека Милан се уште не е на ниво на Наполи пред 3 години, така да секогаш може да има некое изненадување... секако Милан сега е фаворит, кој знае што ке се деси после 2 месеци во каква форма ке бидат но мооја прогноза ако се игра со публика за пролааз даље шансите се 65%-35% во корист на Милан.
Многу страшно потсеќа ова на сезона 06/07 кога бевме европски шампиони.
Добро ајде се тетерави, кога ке ми текне на муабетите дека во таа група со Ливерпул им предвидуваа потоп со 0 бодови па се деси што се деси... како и да е не се курчам демек ке го тепаме Милан, туку мое мислење е дека оваа Звезда е појака од таа пред 3 години и може свашта да бидне бидејќи ова е фудбал, а и Милан не е моментално на ниво на Баерн Минхен.Еве, јас ја следам. Таа Ѕвезда за оваа на мистерот е Ѕвезда од Бари. Иако на хартија можеби сега изгледа посилно. Милоје каков-таков имаше некаков концепт, некоја контра. Оваа нема ништо, безлична тотално. На крајот од денот таа од пред три години играше ЛШ и го победи Ливерпул, оваа со Либерец и со Гент се тетерави.
Да скратам, ќе ги урниса Милан во двете текми. Какви црни 35 отсто.
Добро ајде се тетерави, кога ке ми текне на муабетите дека во таа група со Ливерпул им предвидуваа потоп со 0 бодови па се деси што се деси... како и да е не се курчам демек ке го тепаме Милан, туку мое мислење е дека оваа Звезда е појака од таа пред 3 години и може свашта да бидне бидејќи ова е фудбал, а и Милан не е моментално на ниво на Баерн Минхен.