Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ете испадна, убоо пиша... ваке ни Калабрија не го исшетале, баш ваков ни требаше [emoji23][emoji23]

седи глеј не пишуј до крај на утакмица, го урочи детето...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Не знам што е крив Калулу тука што играч има сам во 16 метри и никој што не го маркира.

Ете испадна, убоо пиша... ваке ни Калабрија не го исшетале, баш ваков ни требаше [emoji23][emoji23]

седи глеј не пишуј до крај на утакмица, го урочи детето...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ибра е директен кривец за голов,сите ги прави подобри играчи во Милан ама побогу изгледа заборавил дека го имаме и Калулу во ростерот.

Бре проклето полувреме... Почна со повреда на уште еден дефанзивец, глуп офсајд, две пречки, една статива.

Се нема среќа, штета ако не земат 3 бода од овие посебно кога конкурентите победија.

Ребич лево, Леао напаѓач. Хакан да си се врати на своја позиција.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ако воопшто немаат доверба во Дуарте и Мусачио треба одма да ги откачат,џабе фаќаат место во ростерот.

А јебига мораше когај тогај да изгубат. Ептен немаа среќа днска, не заслужија ама тоа е!
Ептен лошо маркираја за двата гола
И Калулу не го кривим за голот ич, Џервињо не го пројде, подаде, треба да се чуваа играчите у 16тик

А јебига мораше когај тогај да изгубат. Ептен немаа среќа днска, не заслужија ама тоа е!
Ептен лошо маркираја за двата гола
И Калулу не го кривим за голот ич, Џервињо не го пројде, подаде, треба да се чуваа играчите у 16тик
Какво губење уште 30 минути има,со ваков менталитет каде?

Норвежанчево ептен слабо игра.
Автоматски споено мислење:

И Бенасер се повреди, фали уште Ибра да падне од столче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom