Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Слаб шут или требаше да остави Хакан да шутира.
Е како бе да го остаи? Шо е ова маалски фудбал? Ќе се мењаат на еден пенал?

Тоа е тоа, мизерно ја шутна и му ја фати тоа копилето забрадено.

Мора уште подрско у второ и да се реши утакмицата што е можно побрзо, добар пресинг играме, се глеа дека горат од желба за победа.

Ako go dadeshe ke si bese vtoro lagano i mozese odma da izvadi nekoj od prvotimcive da gi odmori..

Кој го донесе Салемакерс алал да му е.
Вчера имаше изјава на Малдини за него

Maldini on Saelemaekers: “It's the result of our scouting, I didn't know Alexis. We were looking for a right back at the time. We saw this kid playing right, left, number 10, with such intensity ... and he's there. "

Два пенали по ред за краток период и големи шансите да промаши. Не е маалски фудбал, ама можеше да шутира друг и да се изненади голманот.
Не беше толку силен шутот, ептен мрзливо и неспремно од негова страна.

Ребич не е напаѓач и подобро да си се врати лево крило, подобро Ребич-Диаз-Салемакерс.
Сега ќе го извади, непотребен жолт направи.

[emoji106] За детево.

Ми се допаѓа стилот на игра шо го негува.. Многу напаѓачки и агресивен по таа десна страна.

Башка за Белгија у 21 игра и се надевам дека ќе се вклопи во овој сегашен Милан.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Екстра трансфер[emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spie so 1 izmena do 80ta e vakov gust raspored..Hauge morase porano pa i Krunic..

Kjaer i Calabria iskinaa

Ibra Who?! :tapp:

Шала на страна многу е очигледно дека без Ибра играат многу подобро,побрзо и полесно и сите играчи се инволвирани и имаат придонес,освен Диаз кој денес не беше на ниво но не е страшно.

Ibra Who?! :tapp:

Шала на страна многу е очигледно дека без Ибра играат многу подобро,побрзо и полесно и сите играчи се инволвирани и имаат придонес,освен Диаз кој денес не беше на ниво но не е страшно.
Не се глупирај. Престана да бидеш интересен ова со Ибра уште пред месец дена. Не форсирај.

Ромањоли денес перфектен плус голче даде, конечно една партија на нивото кое му доликува.

Супер битна победа, +5 и +6 од Јуве и Интер, +9 од Аталанта и Лацио а вечер ќе видиме за Рома и Наполи.

Kалабрија искина денес. Таа цела десна страна беше перфектна.
Автоматски споено мислење:

И уште една работа што ми се допаѓа кај овој тим е што знаат да изиграат онолку колку што треба и да не се трошат кога не треба. Исто и со Лил исто еве и денес. Прерано е за било што ќе се иде натпревар по натпревар но вака ако продолжат и со неколку засилувања на зима се е можно.

Последно уредено:
Ante nemase nekoj golem pridones, i ne e za spic ali so toj pritisok sto go pravese dobivme dosta topki.

Sega so Celtic vo Cetvrtok mora pobeda isto. Kasnese so zamenive deneska Bonera..neznam sto cekase pa i na krajot mozese Rebic da go smeni so Colombo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom