Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аутфит како млад претприемач Forbes 30 under 30, лагано костум и елече. Го обожавам овој дечко. 100% учинок и скудето контендерсОд вакви профили на фудбалери испаѓаат добри тренери. Пола кариера на клуп, другата половина на терен со безброј грешки,вечно пеен и рибан од сите, нема грешка што не ја знае. Да не го потценуваме, многу лесно може да не води утре во иднина.![]()
Јбг има денови кога не иде, ама затоа на нив им идеше, шутни гол, шутни гол... ни игра ни ништо.После оваа победа уште ми е криво за оние испуштени победи со Рома и Верона.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ако добро видов, Ибра прв отиде да се изгушка со БонераЈбг има денови кога не иде, ама затоа на нив им идеше, шутни гол, шутни гол... ни игра ни ништо.
Инаку Бонера има стил нек си ебе, па и како се радуеше на крај баш ми е мило [emoji1]
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Страшно напреднат во дефанзива, не се лета толку ама кога ќе тргне напред нема запирање.Тодор Хернандез беше неверојатен вечерва.