Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иде тај Џастин Бибеееер!

Ладно си ја тепа Бонера првата еј. Бог да чува.

3 дуели со директни конкуренти за ЛШ, две победи и нерешено. Тоа е рецептот, само нека продолжат вака.

Hauge mn intelegenten igrac, potkovan tehnicki, koncentriran, klasicen Norvezanec. Ke go bide, treba da mu se davaat poveke minuti.

Inace utakmicava boli glava, Bakayoko ako ne bese isklucen ke izgubevme, se treseme do 90ta minuta so visok igrac. Sramota.

Не се нормални Милан, како можеа таа плата да му ја дадат на Ибрахимович :D

Лорд Бонера, Лорд Бонера ни ја носи првата победа на Сан Паоло после 10 години :cuc:

Ибра гол со глава, победа во гости против Наполи и на крај... :P :P :P

После оваа победа уште ми е криво за оние испуштени победи со Рома и Верона.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Од вакви профили на фудбалери испаѓаат добри тренери. Пола кариера на клуп, другата половина на терен со безброј грешки,вечно пеен и рибан од сите, нема грешка што не ја знае. Да не го потценуваме, многу лесно може да не води утре во иднина. :D
Аутфит како млад претприемач Forbes 30 under 30, лагано костум и елече. Го обожавам овој дечко. 100% учинок и скудето контендерс :D

[emoji1787]

56f0a22e903ace1e495f7de84bd25d0b.jpg

После оваа победа уште ми е криво за оние испуштени победи со Рома и Верона.

Јбг има денови кога не иде, ама затоа на нив им идеше, шутни гол, шутни гол... ни игра ни ништо.

Инаку Бонера има стил нек си ебе, па и како се радуеше на крај баш ми е мило [emoji1]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Јбг има денови кога не иде, ама затоа на нив им идеше, шутни гол, шутни гол... ни игра ни ништо.

Инаку Бонера има стил нек си ебе, па и како се радуеше на крај баш ми е мило [emoji1]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ако добро видов, Ибра прв отиде да се изгушка со Бонера :D

Е сеа за месец дена ко ќе дојде преоден рок ако не земат 3 играчи да засилат тимот да му дадат мал буст во квалитет стварно греота ќе биде. Штопер, шпиц замена за Ибра и Десно квалитетно крило мора се донесат. Ако се донесат овие и те како ќе имаме огромни шанси за наслов.

За десно веројатно идеал би бил Берарди, ваљда му е време и сака да напраи чекор напред у кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom