Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И да го земат малиот од Норвешка не ми се верува дека ќе игра во првиот тим ќе го пуштат одма на позајмица во Италија на аклиматизација.
Лево крило и Малдини Јуниор може да покрие кој очигледно ќе има минутажа сезонава.

А кој кажа дека ќе игра прв тим? И Саламакерс немаше да игра па игра.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Детето си искина против нас. Така играч не сме начекале од Шева кој на ист начин е купен. Да не испадне овој нешто ко Халанд па да си чукаме главата зашто нр сме го земале на време.

Шпиц треба бе какво лево крило.. а и десно со барбикана не бива само.

Де бе што сте запнале не треба лево треба десно, ако имаат шанса нека го земат и самите знаат која позиција е приоритет и овој не е скап трансфер. Да не биде после зошто го испуштија.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

За таа пара ако сака и на клупа нека седи, ако треба ќе покрие и десно... нека има конкуренција малу, одма би го потпишал.
72a7b5ee33bb740c48dc0dc6e7028709.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Transferot ke bide okolu 5m a so coronava i povredi dolga ke bide sezonava taka da podobro e da ima klupa.

За Норвежанчево наводно сме биле заинтересирани уште од Јуни :pos:

Денес има шпекулации и за Макс Аронс десен бек од Норвич,Рудигер и повторно за Кабак.

Кабак како играше у Шалке треба некому да платат да им го земе :icon_lol:

Го глеам Блеки у Фиорентина и сфаќам дека е играчиште, какви стартови, какво штопериште. Нека платат таму 40 миљони и нек си ебат мајката. Вреди секое евро на овој трансфер пазар

Сега видов Флорентино на чиста позајмица без откуп во Монако.
Мадини изгледа ќе чека до 90та за Бакајоко,незнам што им е планот но обавезно ќе треба да земат некој.

Блеки гази, душата му ја извади на Лукаку, ајде бе Малдини.
Ќе го продаде Интер Шкринијар и ќе го земе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom