Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Браво Хакан мора да превземе одговорност и мора похрабро.

Хакан можеше да шутира.

Овие Бодо не знаат дека ако нападнат можат да дадат гол од прва шанса. [emoji38]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Среќа што многу брзо дадоа гол потоа се опуштија и играат храбро и со самодоверба,добро е што видоа дека знаат да играат и без Ибра.

Ќе помисли некој готово е и лабаво до крај они стварно од прв напад гол примаат...

Да повторам:
FUCK IBRA!!!
HAKAN IS THE MAN!!!

Ќе мора да бидат сконцентрирани и да не се опуштаат.
И факт е дека на Хакан нема да му оди на секоја утакмица и ќе мора и Ребич и Леао да се покажат и да преземат а богами и Кастилехо и Салемакерс.

Автоматски споено мислење:

Оваа беше must win и добро е што видоа дека можат да го направат тоа без Ибра.
Ова е многу битна и клучна победа за понатамошниот развој на екипата.
Мислам дека и Пиоли не добива доволно заслуга за позитивниот развој на Милан,му се погоди екипата ама изгледа и знае да работи со тимот.

Последно уредено:
Ова што се случуваше последните дваесет и нешто минути е недозволиво. Така да се распаднеш и да не личиш на ништо, да нема дисциплина и цврстина во дефанзива.

Се потрошија доста со овие, што и до некаде беше очекувано.

Не ми се пишува уште за Тонали, но нека се присобере, затоа што наместо ние, во друг фан клуб ќе се зафркаваат со: 'Фала Конте'. :)

Малдини пред Диаз епа тоа е кога имаш татко директор. [emoji41]

Второ полувреме потсеќа на оној натпревар со Џенова. Многу енергија потрошија за небитни натпревари.

Овој 11ка на овие добар играч. [emoji16]

Среќа Донарума одбрани и уште поголема среќа тој неписмениот што го утна цел гол, коа видов топката пројде реков гол е...

инаку натпревар на секој 3 дена, мора ротација, Пиоли нека не се плаши, нека го пушти Брахим и Тонали сеа со Кротоне..

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Tonalli ? Covekot ne zazluzuva da igra pred Benacer i Kessie , rano e no za ovie minuti sto gi odigra za Milan , ne mi lici na igrac sto go barase cela Evropa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom