Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да но затоа ги има Калабрија,Дуарте,Габија,Лаксалт и Крунич.
Во право си требаше ги тргне Калабрија, Дуарте габоја и лаксалт па Пакета да покриви за сите нив. Одлична логика.

Во право си требаше ги тргне Калабрија, Дуарте габоја и лаксалт па Пакета да покриви за сите нив. Одлична логика.
До сега место нив требаше да бидат Дензел,Ајер,Пезела и Матијас Вина,па Пакета ќе нема потреба да покрива сегде.
Автоматски споено мислење:

Утре кога ќе ги попарат овие од Ирска може ќе им текне дека ќе треба да се инвестира во задната линија.

Последно уредено:
Торко моабетот ми е дека почнуваме со официјални натпревари а ростерот не го средија и засилија особено одбраната.

Edinstven torko na temava si ti so pisuvas gluposti i treses zeleni.

До сега место нив требаше да бидат Дензел,Ајер,Пезела и Матијас Вина,па Пакета ќе нема потреба да покрива сегде.
Автоматски споено мислење:

Утре кога ќе ги попарат овие од Ирска може ќе им текне дека ќе треба да се инвестира во задната линија.
Секако. Милан има неограничен буџет па без проблем може ти трамсфери да ги напраи. Од кои освен Пезела другите не ни знаеш како изгледаат, а уште помалце како играат. Па знаеш дека ти ќе покривале.

Каков пречек за вечер [emoji23]
082f748ab20b1ca290b9eaabcd2fa900.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Да но кој му го намести голот,како во финишто на предходната така и во оваа главен мотор и диригент во играта на Милан ќе биде Хакан.

Салемакерс и Саму беа ужас за гледање, очајни сме на тие позиции. Не знам што чекаше Пиоли и воопшто што тактизираше со измени, очекував Диаз и Тонали да ги видиме порано, а исто така и билдерчето Колумбо.

Хакан е движечката сила во тимот и сезонава Милан ќе стигне до таму каде што Хакан ќе ги однесе.

Mislam deka i Halilovic e podobar od Salemakers..deckoto e totalna katastrofa i sto pobrzo neka go dadat na pozajmica. Ne bi igral niti vo Pescara..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom